Terug

Blijf in contact met andere freelancers via ons nieuwe social kanaal

Het is eindelijk zo ver!! We zijn live met ons sociale kanaal speciaal voor freelancers: Freelancer Social. Dit betekent dat jij binnen enkele dagen al in contact kunt komen met leuke freelancers uit jouw omgeving.

Wat heb je aan?

- Je ontmoet makkelijk andere freelancers uit jouw omgeving
- Je wordt gematcht met freelancers op basis van interesses en locatie
- Je kunt een voorstel doen om een activiteit te doen samen met een andere freelancer (een kop koffie, sporten, wandelen etc.)
- In het overzicht vind je interessante (online) events
- Je zet jezelf op aanwezig bij events, zodat anderen kunnen zien waar je heen gaat
- Je hebt een overzicht met de fijnste co-working werkplekken door heel Nederland

Hoe werkt het?

Ga naar onze social pagina. Hier zie je gelijk de freelancers waarmee jij gematcht bent op basis van locatie en interesses. Ook zie je verschillen oproepen van freelancers om samen een activiteit te doen. Klik op ‘Ik ben geïnteresseerd’ als je deze activiteit met hem/haar wilt doen. Jullie kunnen via de berichtenfunctie een afspraak maken.

Je kunt zelf een activiteit-voorstel doen door op het plusje te klikken. Je ontvangt bericht wanneer mensen graag op jouw voorstel in willen gaan. Je bent vrij om te kiezen met wie je wel of niet wil gaan afspreken. Via tabje ‘beheren’ kan je de activiteit beheren en een chat starten om een afspraak te maken.

Let op: Fysiek afspreken is fijn, maar houd wel de 1,5 meter afstand aan. Op deze manier kunnen we toch veilig samenkomen tijdens de coronacrisis.

Mocht je nog feedback hebben, kun je hieronder een reactie sturen.

Wij wensen je veel succes!

Reacties

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten