50%

BLACK FRIDAY ACTIE

Korting op een premium jaarabonnement

{{ days }} Dagen
{{ hours }} Uur
:
{{ minutes }} Min
:
{{ seconds }} Sec
resterend tot de actie afloopt
JA, IK WIL DEZE EENMALIGE KORTING

Onze Black Friday promotie loopt van 26 Nov tot 5 Dec 2021.

Bekijk hier onze actievoorwaarden.
Terug

De top-5 boeken voor freelancers

De zomer komt eraan! Het wordt tijd om wat vaker in de zon te zitten met een goed boek. Maar wat lees je dan? Deze 5 boeken zijn echte aanraders voor jou als freelancer!

1) Master your mindset – Michael Pilarczyk 

Als freelancer is jouw mindset ontzettend belangrijk. Wat wil je écht? Welke toekomst zie je voor je? Welke zakelijke doelen heb je? In Master Your Mindset leert levenscoach Michael Pilarczyk je over persoonlijke groei, spirituele groei en zakelijk succes. Het boek gaat over bewustzijn van (belemmerende) gedachten, belangrijke levensvragen en zelfinzicht. Een echte aanrader om te lezen! 

2) Rich dad, poor dad – Robert Kiyosaki 

Je mag als freelancer zelf je uurtarief bepalen en je bepaalt zelf hoe je met je geld omgaat. Er is geen baas die jouw salaris betaalt of maandelijks geld opzij laat zetten voor je pensioen. Hoe is het eigenlijk gesteld met jouw money mindset? In Rich dad, poor dad van Robert Kiyosaki leer je hoe je meer geld verdient, dit kunt behouden én voor je kunt laten werken. 

3) How to win friends and influence people – Dale Carnegie 

Je ontkomt er niet aan. Als freelancer moet je nu eenmaal zakelijke gesprekken voeren. En dat kan soms best spannend zijn! Vooral als er sprake is van een conflict of onenigheid. Hoe zorg je ervoor dat mensen je nog steeds waarderen, ook als ze het niet met je eens zijn? En hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je de opdracht die je graag wilt ook daadwerkelijk krijgt? Dit en meer lees je in How to win friends and influence people.  

4) Getting things done – David Allen 

Het boek Getting Things Done is een must-read voor stressvrije productiviteit. Dit boek gaat over de methode van David Allen die je in staat stelt om productiever te zijn, sneller te werken en vooral rust in je hoofd te krijgen. Een aanrader om te lezen als je hoofd een opslagplaats is voor alle dingen die je nog moet doen, niet mag vergeten, ooit zou willen doen of op moet letten… 

5) Financiën voor zzp’ers en andere zelfstandig ondernemers – Femke Hogema 

Yep, die administratie... Je kunt er niet onderuit! Als freelancer krijg je te maken met een boekhouding, verzekeringen, fiscale voordelen en belastingen. Iets waar je je tijd waarschijnlijk liever niet aan besteedt, maar wat wél noodzakelijk is. Het boek Financiën voor zzp’ers en andere zelfstandig ondernemers leert je alles wat je moet weten om een gezond bedrijf te runnen. 


Geschreven door Liz Huisman

Als content creator bij Zinvol Teksten en About NOW helpt Liz zzp’ers en bedrijven goede content in te zetten als onderdeel van hun marketingstrategie, zodat ze waarde bieden aan hun doelgroep en in hun hoofd én hart gaan zitten.

Wil je dagelijks nieuwe opdrachten ontvangen in jouw branche? Meld je dan hier gratis aan.

Reacties

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten