Terug

Kom naar Zelfstandig 3.0 en verrijk je netwerk

Kom naar Zelfstandig 3.0 en verrijk je netwerk

Op 28 oktober organiseert onze partner PZO een online event: Zelfstandig 3.0. Een event speciaal voor jou als zelfstandig ondernemer. Laat je inspireren en ontmoet andere professionals!

Kom met elkaar in contact!

PZO wil samen met haar partners van waarde zijn voor zelfstandig ondernemers. Juist in tijden van de coronacrisis, waar we allemaal genoodzaakt zijn om ons aan te passen. Inmiddels kunnen veel ondernemers hun werk weer oppakken, misschien op een andere manier dan dat zij voorheen gewend waren. Niet alle freelancers kunnen hierover meepraten en worstelen nog altijd. Zij hebben last van de beperkende maatregelen en zoeken een weg om hun onderneming staande te houden. Een ding hebben freelancers met elkaar gemeen: Zij missen het contact wat eerder zo vanzelfsprekend was.
Het thema van het event luidt: “Samen zijn we de verandering”. We komen samen om om met elkaar in contact te komen, inspiratie op te doen en om van elkaar te leren. Deelnemers zullen absoluut tot denken worden aangezet door middel van inhoudelijke webinars en zij zullen toegang krijgen tot verschillende netwerk kamers. Hier kunnen zij samen het gesprek aangaan. Zelfstandig 3.0 wordt een verrijking van je netwerk. Het event wordt volledig online georganiseerd, zodat iedereen vanuit huis kan participeren.

Wie wil je niet missen?

Op een event kunnen bekende experts natuurlijk niet missen! Je kunt tijdens het event luisteren naar o.a.: Marijke Roskam (Mediatrainer en Presentatrice)
Steven van Weyenberg (Tweede Kamerlid D66)
Jacco Vonhof (Voorzitter MKB-Nederland).
Daarnaast zal specialist Chris Peters (Crisp PR & Communicatie) zal namens Freelancer.nl een webinar geven over online profilering als ondernemer.

Voor dit event dien je een ticket te bestellen. Je kunt ook gratis deelnemen aan het event als je lid wordt van PZO. Je ontvangt dan een kortingscode in je inbox.
> Bestel hier je ticket
> Word lid van PZO en ga gratis

Event details

Datum: Woensdag 28 oktober 2020
Tijd: Van 9:00 uur tot 13:00 uur
Locatie: Online
Kosten: €15 excl. btw (gratis voor leden van PZO)

Programma

9.00 – 9.45 uur Start plenaire sessie
9.50 – 10:40 uur Breakout 1 (keuze uit diverse webinars)
10.40 – 11:35 uur Breakout 2 (keuze uit diverse webinars)
11.40 – 12:40 uur Online netwerken in verschillende groepen
12:45 – 13:00 uur Afsluiting
Kijk op de website voor de inhoudelijke planning. Na het aanmelden volgt er bericht om je aan te melden voor de webinars.

Reacties

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten