Terug

Positief blijven tijdens corona!

 Mamamamama.... My Sharona De laatste weken heb ik het liedje My Sharona in m'n hoofd zitten. Waarom? Corona. Sinds het virus begin van het jaar het nieuws ging domineren, kroop het rock deuntje van The Knack op eenzelfde tempo in mijn hoofd.

Meegenieten? https://www.youtube.com/watch?v=BR2JtsVumFA

Freelancers, geef het goede voorbeeld

Ook voor ons als freelancers zijn het uitdagende tijden. Opdrachten staan op de tocht omdat opdrachtgevers kantoren sluiten en meetings cancellen. Freelancers zijn op zo'n moment makkelijk aan de kant te schuiven. Minister Eric Wiebes gaf ons nog een flinke veeg uit de pan: "Het zal voor heel veel zzp'ers een teruggang in inkomsten betekenen. Daar hebben zij ook een beetje zelf voor gekozen", zo zei Wiebes in het programma WNL op zondag op 15 maart.

Daarna bleek dat er toch wel wat ruimte was. Het kabinet komt naar verwachting dinsdag 17 maart met een pakket aan hulpmaatregelen.

Wat kunnen wij in de tussentijd doen?

Onze verantwoordelijkheid nemen om de curve af te vlakken. Zodat we niet in de noodtoestand terecht komen zoals eerder in China of nu in Italië. Dat doen we door nu een stap terug te doen. Geen fysiek sociaal contact. Alleen naar buiten als dat nodig is en op voldoende afstand van anderen.

Vanuit huis werken; wij kunnen het als de beste. Onszelf aansturen. Toch?

Rustig blijven & bijdragen. Zonder fysiek sociaal contact, maar met veel warmte.

Doe jij mee?

Blijf gezond, was je handen en laten we samen de curve naar beneden af laten zwakken.

Door: Debbie van Steenpaal Debbie is een expert in het simplificeren & visueel presenteren van complexe informatie. Ze gebruikt tekeningen om mensen hun verhaal te helpen vertellen. Ze maakt illustraties en animaties & begeleidt brainstorms. 

Reacties

Operatie mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten