Terug

Zou jij vaker met freelancers willen afspreken?

Het is altijd fijn om andere freelancers te ontmoeten. Zij plannen net als jij hun eigen werkuren in, zij voelen net als jij veel passie voor hun werk, maar zij zitten hoogstwaarschijnlijk, ook net zo vaak als jij, alleen vanuit huis te werken. Zeker in tijden van de coronacrisis is het minder makkelijk om met elkaar in contact te komen. Dit terwijl jullie elkaar juist zo goed kunnen inspireren of kunnen helpen.

Ontmoet jouw freelance buren

In jouw omgeving wonen steeds meer freelancers. Waarschijnlijk ben je nog nooit eerder met hen in contact geweest. Hoe leuk zou het zijn om elkaar te ontmoeten? Dan kunnen jullie samen een kop koffie drinken, een rondje lopen of naar een event. Met de 1,5 meter afstand in acht genomen, natuurlijk. 

Hoe kunnen wij jullie helpen om met elkaar in contact te komen?

Wij, Freelancer.nl, begrijpen deze behoefte als geen ander. We hebben een groot netwerk en zouden dit netwerk dan ook graag effectiever inzetten om jullie dichter bij elkaar te brengen. We hebben zelf al veel ideeën over hoe we dit kunnen aanpakken, maar we horen óók graag jouw mening!

Je kunt je mening geven door onderstaande vragenlijst in te vullen. Het neemt maar drie minuten van je tijd in beslag. 

Geef je mening over het ontmoeten van andere freelancers

We willen je alvast heel erg bedanken voor je input! Houd onze website goed in de gaten voor updates over dit project. Wie weet brengen we jou snel in contact met andere freelancers..

Team Freelancer.nl

Reacties

Categorieën freelancers

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten