Vind hier freelance vacatures en opdrachten voor zzp-ers!

Freelancer.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers ontvangen hier freelance opdrachten in hun vakgebied en kunnen direct offertes uitbrengen.

  • Maak een profiel aan
  • Reageer op actuele opdrachten
  • Kom in contact met opdrachtgevers
  • Begin direct met nieuwe opdrachten
88728 freelancers
111410 opdrachten
Enkele van onze opdrachtgevers

Hoe werkt het

Maak een profiel aan

Maak een profiel aan

Krijg snel reacties

Reageren op opdrachten

Selecteer een freelancer

Word gekozen

Laatste opdrachten

Actief Opdracht Categorie Budget Locatie Status
Actief
22:18:39 04-06-2023
Categorie
Website en Apps Nieuwe website bouwen
Budget
€100 - €500 Vaste prijs
Locatie
Op afstand
Status
Match
5 geïnteresseerd
Actief
22:11:01 04-06-2023
Categorie
Grafisch en Design Overig
Budget
€100 - €500 Vaste prijs
Locatie
Op afstand
Status
Open
7 geïnteresseerd
Actief
21:02:13 04-06-2023
Categorie
Administratief, Secretarieel en Ondersteuning Administratie bijhouden
Budget
€50 - €75 Per uur
Locatie
Op afstand
Status
Open
9 geïnteresseerd
Freelancer Select
Actief
19:00:01 04-06-2023
Opdracht
Categorie
Financieel Aangifte vennootschapsbelasting verzorgen
Budget
€2000 - €5000 Vaste prijs
Locatie
Op afstand
Status
Selectie
15 geïnteresseerd
Actief
18:30:34 04-06-2023
Opdracht
Categorie
Financieel Aangifte vennootschapsbelasting verzorgen
Budget
€500 - €2000 Vaste prijs
Locatie
Op afstand
Status
Open
6 geïnteresseerd
Actief
18:25:59 04-06-2023
Categorie
Financieel Accountant of boekhouder voor mijn administratie
Budget
€40 - €50 Per uur
Locatie
Op afstand
Status
Open
13 geïnteresseerd
Actief
18:13:19 04-06-2023
Opdracht
Categorie
Financieel Accountant of boekhouder voor mijn administratie
Budget
€2000 - €5000 Vaste prijs
Locatie
Amsterdam Noord-Holland, NL
Status
Open
5 geïnteresseerd
Actief
18:12:12 04-06-2023
Categorie
Financieel Accountant of boekhouder voor mijn administratie
Budget
€40 - €50 Per uur
Locatie
Beverwijk Noord-Holland, NL
Status
Open
4 geïnteresseerd
Actief
17:16:08 04-06-2023
Opdracht
Categorie
Anders Anders
Budget
€100 - €500 Vaste prijs
Locatie
Op afstand
Status
Open
3 geïnteresseerd
Actief
17:14:23 04-06-2023
Categorie
Website en Apps Bestaande website aanpassen
Budget
In overleg
Locatie
Amsterdam Noord-Holland, NL
Status
Open
2 geïnteresseerd

Freelance zzp opdrachten vinden

Het liefst ben je als freelancer altijd druk. Voldoende zzp klussen, betekent als zelfstandige ook voldoende inkomen. Maar er zijn momenten dat het even wat rustiger is. Dan kun je twee dingen doen: genieten van die rust of op zoek gaan naar nieuwe freelance zzp opdrachten. Alleen is het vinden van freelance zzp opdrachten vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar vind je zzp werk? Hoe weet je of jouw vaardigheden wel aansluiten bij de klus? En hoe kom je in contact met opdrachtgevers? Freelancer.nl is het antwoord op al die vragen.

Freelancer.nl: het platform voor freelance zzp opdrachten

Op Freelancer.nl vind je een duidelijk overzicht van opdrachtgevers en hun opdrachten voor zzp’ers. Bij iedere klus vind je een beschrijving van de werkzaamheden, de benodigde vaardigheden en de gewenste ervaring. Zo weet je precies of de freelance zzp opdracht bij je past. Denk jij het zzp werk wel uit te kunnen voeren, dan neem je via Freelancer.nl makkelijk contact op met de opdrachtgever. Die bepaalt vervolgens naar welke freelancer de opdracht gaat.

Vergroot de kans op zzp klussen

Als je met andere freelancers strijdt om een opdracht, wil je natuurlijk jouw kansen zo groot mogelijk maken. Begin daarvoor met het invullen van de basisgegevens in je profiel en maak een korte omschrijving van jezelf. Benoem jouw sterke punten en ervaringen en verwijs naar andere belangrijke onderdelen van je profiel, zoals jouw CV. Vergeet niet om ook jouw drijfveren, kwaliteiten en vaardigheden te delen. Daarnaast kunnen ook de talen die je beheerst voor sommige freelance zzp opdrachten van belang zijn.

 

Als je al eens eerder opdrachten via Freelancer.nl hebt uitgevoerd, kan je aan de slag met referenties. Goede referenties van vergelijkbare freelance zzp opdrachten zijn voor opdrachtgevers een betrouwbare bron van informatie over jouw vaardigheden. In je portfolio kan je de eerder afgeronde klussen laten zien. Ook daarmee zal je opdrachtgevers sneller overtuigen om voor jou te kiezen.

Reageren op freelance zzp opdrachten

Als jouw profiel in orde is, kan je beginnen met reageren op freelance zzp opdrachten. Het is verstandig om goed te kijken of het zzp werk past bij jouw ervaringen en vaardigheden. Hoe minder de opdracht daarvan afwijkt, hoe groter de kans is dat jij de opdracht binnensleept. Reageer ook altijd met een op maat gemaakte reactie op zzp klussen. De kans van slagen neemt namelijk af als je constant dezelfde reacties verstuurt. Vertel waarom jij geschikt bent voor de opdracht en verwijs naar de informatie op jouw profiel. Als je de beste bent, is de opdracht gegarandeerd voor jou.

Ervaringen

"Omdat we met Magioni aan het groeien zijn zochten we een vertaler voor onze website en die hadden wij helaas niet in ons netwerk..."

"Ik had me ingeschreven bij verschillende partijen voor het vinden van opdrachten, en Freelancer.nl was de partij die het beste bij mij paste..."

Freelancer.nl Blog

Het ultieme stappenplan voor het opstellen van een bedrijfsplan als freelancer

Geplaatst op 25-05-2023

Stap 1: Definieer je bedrijfsconcept Het eerste wat je moet doen bij het schrijven van een bedrijfsplan is het definiëren van je bedrijfsconcept. Dit omvat wat je bedrijf gaat doen, hoe het zich onderscheidt van andere bedrijven en wat je doelgroep is. Het is belangrijk om dit zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je wilt bereiken.

Lees meer..

Vier zaken die je moet weten over ESG

Geplaatst op 07-05-2023

ESG staat voor Environment, Social, en Governance, kortom een verzamelnaam als het gaat over duurzaamheid, met aandacht voor het milieu, sociale en bestuurscriteria. Bedrijven worden nu Europees gescreend over de impact van die drie pijlers op de samenleving of het milieu.

Lees meer..

Een super coole AI-tool genaamd MidJourney

Geplaatst op 25-04-2023

Hey daar! Vandaag wil ik het hebben over een super coole AI-tool genaamd MidJourney. Ik heb de afgelopen tijd veel gelezen over ChatGPT en hoe het de wereld van AI en taalmodellen verandert, maar ik hoorde niet veel over AI-afbeeldingsgeneratie. Daarom heb ik besloten om wat tests te doen en MidJourney was een van de tools die ik uitprobeerde. En wat kan ik zeggen? Het is fantastisch!

Lees meer..

ChatGPT: een zegen of een vloek voor freelancers?

Geplaatst op 14-04-2023

ChatGPT: er is al zodanig veel inkt over gevloeid dat het bijna geen introductie meer hoeft. Maar voor wie het nog niet wist: ChatGPT is een chatbot die sinds het najaar van 2022 voor het publiek ter beschikking werd gesteld door OpenAI, een Amerikaanse start-up. Je kan hem om het even welke vraag stellen, en hij geeft je onmiddellijk een mooi gestructureerd geschreven antwoord. Is deze tool een zegen of een vloek voor freelancers?

Lees meer..

Mijn ervaring met Freelancer.nl en handige tips voor het vinden van werk

Geplaatst op 09-08-2022

Ik zit zelf nu ongeveer negen maanden bij Freelancer en heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Daarom kan ik iedereen aanraden zich aan te melden en een profiel aan te maken. Het is niet zo dat het werk dan automatisch op je schoot komt vallen; hier heb je de juiste houding en aanpak voor nodig. In dit persoonlijke artikel deel ik mijn Freelancer.nl ervaringen en krijg je mijn persoonlijke tips om dit platform succesvol te gebruiken.

Lees meer..

Wat zijn management skills en wat maakt een manager een leider?

Geplaatst op 30-05-2022

Als freelancer ben je ook een manager. Ook al heb je geen werknemers, je hebt wel een bedrijf, klanten, bezoekers en partners te onderhouden. Maar wat zijn management skills eigenlijk en wat doet een leider anders?

Lees meer..

5 manieren om je doelgroep te bepalen

Geplaatst op 09-05-2022

Om je bedrijf te doen groeien, moet je je klantenbestand uitbreiden. Daarbij is het heel belangrijk dat je weet wat je klanten en potentiële klanten willen en hoe je dit kan bieden. Hierbij enkele tips van een expert.

Lees meer..

Het belang van positieve reviews

Geplaatst op 01-05-2022

Online reviews zijn belangrijk omdat ze een grote rol spelen tijdens het gehele aankoop-proces. Van de potentiële klanten leest bijna de helft eerst reviews. Lees hier meer over in de blog!

Lees meer..

SEO-teksten schrijven: een stappenplan

Geplaatst op 25-04-2022

Met goede SEO-teksten trek je meer bezoekers naar je website én haal je waarschijnlijk meer klanten binnen. Maar hoe doe je dat nou, SEO-teksten schrijven? In dit artikel laat ik je met behulp van een stappenplan zien hoe je de perfecte SEO-teksten schrijft.

Lees meer..

9 manieren waarop jouw personeel weer gelukkig wordt

Geplaatst op 20-04-2022

Langere tijd hebben veel werknemers op afstand gewerkt. Dan is het lastig om in te schatten hoe gelukkig jouw personeel precies is. Op deze 9 manieren maak je ook jouw personeel weer gelukkig.

Lees meer..

5 fouten en oplossingen voor een feilloos sollicitatieproces

Geplaatst op 13-04-2022

Hier bespreken we de 5 meest gangbare fouten die tijdens een sollicitatieproces gemaakt worden en vind je voor al deze fouten een mogelijke oplossing.

Lees meer..

Ook freelancers zijn wel eens ziek; zo ben je daarop voorbereid

Geplaatst op 10-04-2022

Iedereen kan zomaar ziek worden en bedrijven houden er rekening mee. Ziekte is deel van het leven en mag geen extra stress opleveren. Hier lees je meer over hoe je daar als freelancer het beste mee omgaat.

Lees meer..

9 fantastische Instagramaccounts voor freelancers

Geplaatst op 04-04-2022

Instagram is om verschillende redenen een uitstekend platform voor freelancers. Hieronder vind je 9 accounts om als freelancer te volgen. Zo blijf je geïnspireerd en haal je het maximale uit je werk als freelancer.

Lees meer..

Geef je freelance carrière een ommezwaai en word weer succesvol

Geplaatst op 28-03-2022

Door als freelancer te werken geef je jezelf meer vrijheid, maar stel je je ook kwetsbaar op. Het is leuk als het goed gaat, maar wat als je vastloopt? Je carrière heeft dan een draai nodig, een zetje in de juiste richting of een kleine aanpassing waardoor jij weer succesvol wordt.

Lees meer..

Ook freelancers halen voordeel uit het toegeven van fouten

Geplaatst op 23-03-2022

Waarom hebben we zoveel moeite met het erkennen van onze fouten? Lees hier over het antwoord op die vraag en de voordelen waarvan jij direct profiteert als jij dit sneller doet.

Lees meer..

Een 4-daagse werkweek maakt ook freelancers productiever

Geplaatst op 21-03-2022

Er wordt momenteel veel gesproken over de 4-daagse werkweek. In IJsland, bijvoorbeeld, experimenteren ze daar al jaren mee en met groot succes. Lees hier meer over wat je dat oplevert en hoe je het opzet.

Lees meer..

Onderhandelen over hogere tarieven in 2022

Geplaatst op 14-03-2022

Je leest heier enkele handige tips om te onderhandelen over hogere tarieven, zodat je je onderhandelingsstijl kan aanpassen en je inkomsten kan verhogen.

Lees meer..

5 redenen waarom iedere freelancer een blog zou moeten beginnen

Geplaatst op 03-03-2022

Iedere freelancer heeft een specialisme en kennis van wat hij of zij doet. Door deze kennis te delen in een blog, profiteer je van een aantal belangrijke voordelen. Hier vind je 5 redenen om als freelancer vandaag een blog te beginnen.

Lees meer..

Hebben vertalers nog een toekomst?

Geplaatst op 21-02-2022

Je zou de situatie van de vertalers kunnen vergelijken met de situatie van de bakkers in de vorige eeuw. Heeft er toen ooit iemand gedacht dat alle bakkers werkeloos zouden worden, omdat er broodbakmachines werden uitgevonden?

Lees meer..

De ‘grote bek’, kom je daar echt verder mee?

Geplaatst op 17-02-2022

Ze droeg kleding van de grootste designers, liep exclusieve feestjes plat, vloog in privéjets en begaf zich dagelijks tussen de ‘Rich and Famous’. Inventing Ana..

Lees meer..
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten