Terug

Anne

Beoordeling
(5.0/5.0)
Locatie Leiderdorp, Zuid-Holland, NL
Beschikbaarheid 14 uur per week
Tarief €35 per uur
Profielweergaven 188

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Anne, ik ben 32, woonachtig in Leiderdorp en beschikbaar voor online opdrachten en projecten met name gericht op klantcontact, marketing & branding, personal assistance en administratie. Ik heb mijn ervaring opgedaan in zowel publieke als private organisaties.

Ik werk voornamelijk in de vroege ochtend en in de avonduren. In mijn thuiskantoor beschik ik over een goede internetverbinding, meerdere laptops met de meest voorkomende IT tools en een groot scherm waarop ik elke laptop kan aansluiten. Ik ben iemand die graag meewerkt aan verbeteringen binnen het bedrijf en efficiënte werkprocedures. Voorbeelden daarvan zijn de digitalisering van onderwijs, de online samenwerking met collega's, het in kaart brengen van de "customer journey" en automatische emails en handtekeningen opstellen. Wet- en regelgeving is mijn afdeling, ik zoek graag uit of alles aan de AVG wet voldoet en ik deel deze informatie met collega's. Mijn werk stopt niet, ik neem geen meerdere weken aaneengesloten vakantie, maar ik zorg elke dag voor ontspanning en dat vind ik in sport en leuke activiteiten met de kinderen. Voor mij is dat de prettigste manier van werken.

Vaardigheden: IT savvy, klantcontact, uitstekende beheersing van het Engels, Office 365, administratie & archivering, automatisering van emails & replies, kennis van synchronisatie van IT systemen, personal assistance, opstellen en invoeren van procedures, kennis van de "onderwijswereld΅, kennis van logistieke processen en tevens veel ervaring met de samenwerking in internationale teams.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Betalingsvoorwaarden
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Deadline
  • Professionaliteit
Operatie mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten