Terug

Ben

Beoordeling
Vakgebied Maatwerk Software, Mobile apps, Websites
Locatie Wormerveer, Noord-Holland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Tarief €60 per uur
Profiel weergaven 799

Ervaring

Bouwen van een sportapp

Dare2sport

App voor bepalen van locaties en het afnemen van diensten bij derde partijen.

Website B2B bouwen

Questcontrol

Wordpress website ingericht voor een groothandel in de Benelux. Speciale features: - login voor dealers. - Extra navigatie mogelijkheden - Inlezen van reeks van artikelen - Koppeling met voorraadadministratie

Webshop in Shopify

Gamebrands

Inrichting via Shopify van B2C website ingericht. Speciale features geprogrammeerd voor betere vormgeving en voorraadbeheer.

API koppelingen en kantoorautomatisering

Microplanet

Api-koppeling tussen platform en orderadministratie. Hierdoor worden klantorders geimporteerd worden en hoeven niet alle ordergegevens separaat ingevoerd te worden per order. (bestelgegevens, artikelgegevens, Klantnaam, klantadres etc)

Plaaatjestool voor websites

Questcontrol

Ontwikkelen van een tool om plaatjes van verschillende, bestandsformaten en bestandstypen automatisch te laten omzetten naar het bestandsformaat en type wat gewenst is. Het kan ook meteen omgezet worden naar meerdere formaten en typen. Hierdoor kunnen plaatjes voor je eigen website bijvoorbeeld een groter formaat hebben dan die op een platform. Daarnaast kan deze tool ervoor zorgen dat teveel witranden weggehaald worden.

PIM systeem

Questcontrol B.V.

Voor channelintegrator een productdatabase gebouwd waar content opgehaald kan worden voor een verschillende platformen. Speciale features: - Kostenbesparing: Op basis van afmetingen van producten de match bepaald voor de juiste transporteur. Hierbij ook rekening gehouden met ophaaltijden voor maximalisatie verkoopresultaten. - Api-koppelingen met verschillende transportbedrijven.

Technisch Directeur

Questcontrol B.V.

Groothandel in toys, gaming en multimedia. Bezig gehouden met HR, IT, en Transport en Logitiek. Verschillende websites beheerd en ontwikkeld. (Joomla, Magento, etc). Zowel B2B websites als promotionele website om merken bekendheid te geven in de markt. (Razer). Daarnaast diverse koppelingen gerealiseerd tussen verschillende systemen. Koppelingen met platformen zoals BOL.com. Het ICT beheer bestond uit het zorg dragen van ICT inrichting, onderhoud en vervanging.

Onderwijs

WTB-Technische automatisering

Hogeschool van Amsterdam

Motivatie

  • Creativiteit
  • Netwerk

Kwaliteiten

  • Oplossingsgericht
  • Betrouwbaar
  • Professioneel

Expertise

  • Software ontwikkeling
  • Automatiseren
  • Agile
  • Azure
  • DevOps

Talen

Nederlands

Spreken Goed
Schrijven Goed
Lezen Goed

Engels

Spreken Goed
Schrijven Goed
Lezen Goed
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten