Terug

Carlo

Beoordeling
(4.7/5.0)
Vakgebied Wordpress / Webapplicaties / GTM / Google Ads
Locatie Almere, Flevoland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Tarief €55 per uur
Profiel weergaven 1479

Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte WordPress websites en webapplicaties die gebouwd zijn voor resultaat en (technische) online marketing.

Ik houd mij veelal bezig met WordPress development maar heb ook een achtergrond in online marketing. Dit combineer ik en werk samen met een aantal andere zeer ervaren programmeurs en designers om een zo compleet mogelijke dienst te kunnen leveren. Hierbij wordt er bij de bouw van een website niet alleen gekeken naar technische implementatie maar ook naar de online marketing.

Mobiel verkeer is momenteel belangrijker dan desktop. Echter worden websites veelal juist voor desktop gemaakt in plaats van andersom en dat heeft nadelen met betrekking tot de gebruikservaring en conversie op mobiel. Ik doe dat juist andersom met mobiel verkeer op trage verbindingen in het achterhoofd. Ik ben dan ook door Google gecertificeerd partner voor mobiele sites.

Tevens ben ik voor online marketing officieel Google Partner en gecertificeerd voor Google Ads (zoekadvertenties en mobiel) en Google Analytics. Ik houd mij hierbij dan ook veelal bezig met technische marketing zoals het meetbaar maken van de website in Analytics met Google Tag Manager.

Ik hanteer verschillende tarieven die veelal gebaseerd zijn op het aantal uur wat een project gaat kosten. Voor het bouwen van websites €55,- en bij grotere projecten €45,-. Voor Google Ads €55,- en voor technische online marketing zoals GTM en Analytics implementaties €75,-

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten