Terug

Daniëlla

Beoordeling
Branche Juridisch
Vakgebied ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractrecht en consumentenrecht
Locatie Hoorn, Noord-Holland, NL
Beschikbaarheid 24 uur per week
Tarief €90 per uur
Profielweergaven 58

************ is opgezet vanuit het gedachtegoed dat juridische bijstand voor iedereen toegankelijk moet zijn, dus ook voor particulieren en ondernemingen met een kleiner budget. Dit neemt niet weg dat ik met volle overtuiging de zaak behandel. Ik vind het belangrijk dat de opdrachtgever op de hoogte is van het verloop van de opdracht en de juridische context begrijpt. Het is mijn taak als opdrachtnemer om niet alleen de juridische kwestie te behandelen, maar ook om de materie begrijpelijk aan de opdrachtgever uit te leggen. Ten slotte behartig ik de belangen van de opdrachtgever.

Mijn specialisaties zijn:
- Arbeidsrecht;
- Consumentenrecht;
- Contractrecht;
- Ondernemingsrecht.

De dienstverleningen zijn te onderscheiden in:
- Juridische bijstand;
- Procederen;
- Incasso werkzaamheden.

Ik heb mijn master Nederlands recht met als specialisatie het ondernemingsrecht behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb mijn werkervaring opgedaan in zowel de advocatuur als in het bedrijfsleven. Ik heb diverse stages gelopen bij kleine en middelgrote advocatenkantoren. Tevens ben ik als jurist werkzaam geweest bij grote (internationale) ondernemingen.

Ik heb zowel geprocedeerd bij de kantonrechter alsook bij de Geschillen Commissie. Tevens heb ik diverse onderhandelingen gevoerd en interne juridische trainingen gegeven. Naast mijn juridische kennis heb ik mijn soft skills uiteraard ook verfijnd.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Betalingsvoorwaarden
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Deadline
  • Professionaliteit
Operatie mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten