Terug

Dennis

Beoordeling
(5.0/5.0)
Vakgebied PHP, Web applicaties, Web development, API koppelingen, Maatwerk software
Locatie Veenendaal, Utrecht, NL
Tarief €65 per uur
Profiel weergaven 3138
Trekhaken.nu

Afbeelding: Trekhaken.nu

Trekhaken.nu is dé online trekhaak leverancier waarmee u de juiste trekhaak voor uw auto kunt vinden. U zoekt eenvoudig via kenteken en selecteert de juiste trekhaak. Vervolgens kiest u een locatie in uw omgeving waar de trekhaak kan worden gemonteerd. Appsoweb heeft de bouw uitgevoerd van dit platform. Er is gekozen voor de ontwikkeling van een maatwerkapplicatie, waarbij de belangrijkste bedrijfsprocessen volledig worden ondersteund. De website is voorzien van een nieuw, stijlvol design en de backend omgeving is volledig ingericht naar wens van de opdrachtgever.

Kinder-matras.nl

Afbeelding: Kinder-matras.nl

Kinder-matras.nl is een online webshop die zich volledig richt op de verkoop van matrassen voor baby’s en (jonge) kinderen. Kinder-matras geeft informatie, waar een matras aan moet voldoen en zet dé standaard op het gebied van veiligheid, kwaliteit en comfort. AppSoWeb is verantwoordelijk voor de bouw van de volledige webshop, vanaf het design tot oplevering.

Laserspel.nl

Afbeelding: Laserspel.nl

Het concept van Laserspel is simpel. Je huurt lasergame wapens en bepaalt vervolgens zelf wanneer, waar en hoe lang je speelt. Het is hierdoor mogelijk om een betaalbare en originele activiteit te organiseren voor kinderen of volwassenen AppSoWeb heeft de website (inclusief logo en design) ontworpen en gebouwd. Naast de website verzorgt Appsoweb ook drukwerk en andere marketing en ondersteunende media. Ook optimaliseren wij de website, gedurende een langere periode voor een optimale vindbaarheid op Google.

Niftydeals.nl

Afbeelding: Niftydeals.nl

Niftydeals.nl heeft elke week een nieuwe, handige weekaanbieding. De leukste en meest handige gadgets van het web worden uitvoerig getest en komen vervolgens op de website. De website is gebouwd door AppSoWeb op het Magento Framework. Daarnaast is AppSoWeb verantwoordelijk voor het design, alle beeldbewerking en gebruikte video’s. Ook biedt AppSoWeb ondersteuning bij de verdere online marketing via social media en Google.

Fotoherstelspecialist.nl

Afbeelding: Fotoherstelspecialist.nl

De fotoherstelspecialist is de online specialist op het gebied van foto herstel en bewerking. AppSoWeb heeft het design ontworpen en de website gebouwd op basis van een Wordpress CMS.

Miltenburg Timmerwerken / Baloons.nl

Afbeelding: Miltenburg Timmerwerken / Baloons.nl

Miltenburg Timmerwerken: Voor Miltenburg Timmerwerken heeft Appsoweb de volledige huisstijl ontworpen. Het begon met een logo en vanuit daar heeft Appsoweb de volledige huisstijl ontworpen. Het eindresultaat mag er zijn. Het logo met Spot UV techniek is een eyecatcher op het visitekaartje, bedrijfskleding en bus van Miltenburg Timmerwerken. Baloons.nl: AppSoWeb was verantwoordelijk voor de volledige huisstijl. Het ontwerp van het logo, visitekaartje en magazine is een enorm succes met 13.000 volgers op Facebook. Tevens is de webshop van Baloons door AppSoWeb gebouwd en verzorgen wij de volledige online marketing.

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten