Terug

Dennis

Beoordeling
(5.0/5.0)
Vakgebied Wordpress, laravel, en api koppelingen, aws amazon webhosting service
Locatie Mijdrecht, Utrecht, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Tarief €80 per uur
Profiel weergaven 760
Beleggingsplatform

Website: Beleggingsplatform

Wij hebben een Beleggingsplatform ontworpen voor de klanten van Dayoptions.nl Dit platform is gemaakt met Laravel framework. Wij hebben verschillende api koppelingen gemaakt, zoals een koppeling met een SMS provider, Telegram, Binckbank en IG.com. Door deze koppelingen kan de klant met 1 druk op de knop de order automatisch laten uitvoeren bij de broker. De klant kan in de portal live koersen bekijken, lid worden van diverse signalen en de statistieken raadplegen van de signalen.

https://dayoptions.nl/
Vergelijkings portal voor arbodiensten

Website: Vergelijkings portal voor arbodiensten

Wij hebben voor Hrnavigator een portal gemaakt. De zakelijke klant kan inloggen op deze portal en een keuze maken voor de best passende arbo verzekering. De gebruikte technieken zijn: De portal is in Laravel Framework gemaakt. De data halen wij met een eigen gemaakt api koppeling uit Zoho CRM. Na het vergelijken ten tekenen van de Arbo verzekering sturen wij de klant het automatisch gegenereerde overeenkomst toe en sturen wij de data met een api koppeling weer terug naar Zoho CRM.

https://hrnavigator.nl/
Webwinkel snel gemaakt

Website: Webwinkel snel gemaakt

De klant heeft een webwinkel. Cruciaal voor de omzet van de webwinkel is snelheid van de website en hoge beschikbaarheid van de server. De klant stond op een shared webhosting account. De klant had last van traagheid en de shared webwebhosting account had regelmatig last van storingen. Wij hebben de klant gemigreerd naar het AWS cloud platform van Amazon en litespeed webserver De website is erg snel geworden en de server heeft geen last meer van storingen.

https://matsenmerthe.com/
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten