Terug

Edwin

Beoordeling
Vakgebied Sales & New Business Development
Locatie Zutphen, Gelderland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Profielweergaven 1

Geachte opdrachtgever,

Mijn naam is Edwin ******** - Ik sta voor state of the art kennis en vaardigheden op het gebied van strategisch marketingmanagement, business development, sales- en accountmanagement.

Mijn talent en ervaring ligt vooral in het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe business- en verdienmodellen. Mijn output is altijd gericht op het realiseren van meer winst voor mijn opdrachtgevers.
Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, vertrouwen in mijn eigen kunnen en heb de toewijding om mijn beloftes waar te maken.

Ik wil mijn talent en vaardigheden graag inzetten bij interessante bedrijven (liefst marktleiders) die behoefte hebben aan samenwerking met een salesprofessional die hen kan helpen bij het behalen van hun doelstellingen.

Ik heb een technisch/ commerciële achtergrond, een aantal jaren internationale business ervaring. Ik ben een ervaren consultative seller en zie mezelf als een zwaargewicht salesprofessional. Ik zoek een sales-uitdaging op 'hoge school' niveau. Momenteel word ik als manager business development door een opdrachtgever ingezet om notarissen, family offices en vermogende ondernemers te interesseren voor de diensten van dit bedrijf. Ik heb ervaring opgedaan in de sectoren: franchise, diverse retail, automotive en zakelijke dienstverlening.

Zoals ik de resultaten van vorige werk- en opdrachtgevers positief heb beïnvloed, zo verwacht ik dat ik ook voor uw organisatie van grote waarde kan zijn.

Ik verwijs u graag naar LinkedIn pagina voor een uitgebreid overzicht van mijn opleidingen en werkervaring.
In een verkennend gesprek kan ik één en ander toelichten.

Met hartelijke groet,
Edwin ********

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Betalingsvoorwaarden
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Deadline
  • Professionaliteit
Operatie mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten