50%

BLACK FRIDAY ACTIE

Korting op een premium jaarabonnement

{{ days }} Dagen
{{ hours }} Uur
:
{{ minutes }} Min
:
{{ seconds }} Sec
resterend tot de actie afloopt
JA, IK WIL DEZE EENMALIGE KORTING

Onze Black Friday promotie loopt van 26 Nov tot 4 Dec 2020.

Bekijk hier onze actievoorwaarden.
Terug

Ellen

Beoordeling
Branche Juridisch
Locatie Hellevoetsluis, Zuid-Holland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Profiel weergaven 8
Skills

************* Legal is een éénvrouwskantoor, “bemand” door mr Ellen C.H. *************.
Ik streef er naar voor bedrijven met Rotterdamse nuchterheid een toegevoegde waarde te zijn op het terrein van het (internationale) handels-, transport-, verzekerings-, aansprakelijkheids- en strafrecht.
Ik bied dienstverlening aan in de vorm van juridisch management. Ik organiseer tegen een vaste prijs uw juridische zaken zo goedkoop en efficiënt als mogelijk. Met een sterk accent op preventie, omdat daar de sleutel naar besparingen ligt. Veel ondernemers hebben geen of niet voldoende interne juridische ondersteuning en besteden daarom veel zaken uit aan verschillende externe juristen. Dat kost vaak veel geld en is meestal niet efficiënt. Ik bied de mogelijkheid om tegen een vooraf vastgestelde prijs de juridische zaken te laten organiseren op een wijze die gegarandeerd de efficiency verhoogt en de kosten verlaagt. Dit betekent een voordelige en flexibele prepaid juridische dienstverlening. Ik zorg voor standaardovereenkomsten, stuur de juridische zaken aan, verricht eventuele incasso-werkzaamheden en ben beschikbaar voor het bijwonen van vergaderingen in die gevallen waarin juridische ondersteuning nodig is. Mocht er interesse zijn voor deze vorm van juridische dienstverlening dan maak ik graag een afspraak om een en ander persoonlijk toe te lichten.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten