Terug

Esther

Beoordeling
Vakgebied Communicatie en PR
Locatie Amsterdam, Noord-Holland, NL
Beschikbaarheid 24 uur per week
Tarief €65 per uur
Profielweergaven 5

Communicatie + PR adviseur met groen bloed

Nieuwsjunk, kookfanaat, ambassadeur voor duurzaamheid, 'Creatief met kurk' fan, Gummbah verslaafd, een zwak voor Japan en India.

Over Esther ******* (1983)
Op De Veluwe, waar ik opgroeide middenin de natuur, ligt de basis van mijn bewuste leefstijl. Inmiddels ben ik verknocht aan het wonen en werken in Amsterdam en zet ik me nog elke dag in voor een betere wereld. Ik ben me bewust van mijn invloed als consument en maak zo veel mogelijk duurzame keuzes op het gebied van mode, design, food en alles wat het leven mooi maakt.

Dat het niet altijd makkelijk is om te bepalen wat dan precies ‘de juiste’ keuze is, vind ik vanuit mijn vakgebied erg interessant. Hoe bereik je je doelgroep met een belangrijke – en vaak ingewikkelde – boodschap, zonder opgeheven vingertje maar met humor en design?

Waar staat ********* voor?
Toko staat voor mijn eigen 'winkel' en vert is het Franse woord voor ‘groen’. In het woord 'vert' zitten ook de eerste drie letters van mijn achternaam: *******.

Sociaal en groen
Ondernemen met oog voor mens en milieu vind ik zo cruciaal dat ik in de merknaam van mijn bedrijf een belofte aan mezelf heb verankerd. Ik streef ernaar uitsluitend te werken voor merken die dit gedachtegoed met mij delen. Door met elkaar aandacht te genereren voor groene en sociale initiatieven. Hoe groot of klein de doelen ook zijn, samen komen we vooruit. En dat is precies de kant die ik op wil.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Betalingsvoorwaarden
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Deadline
  • Professionaliteit
Operatie mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten