Terug

Hilda

Beoordeling
Branche Juridisch
Locatie Joure, Friesland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Profiel weergaven 6
Skills

De rode draad van mijn carrière is litigation, zowel voor bedrijven als voor overheden; ik richt mij op het voorkomen en oplossen van geschillen.

Na een gedegen analyse geef ik strategisch advies over de juridische positie van mijn cliënt.

Daarbij heb ik veel meer dan andere juristen aandacht voor de organisatiekundige en commerciële belangen van een organisatie; het is buitengewoon onhandig om een grote klant kwijt te raken door een conflict, terwijl je in juridisch opzicht "gewonnen" hebt.

Voor moeizame trajecten zoek je een jurist en projectleider die weet hoe de hazen lopen, en alleen procedeert als het niet anders kan.

Ik heb regelmatig integriteitskwesties en onderzoeken naar wanbeleid uitgevoerd, geadviseerd over corporate governance, bestuurdersaansprakelijkheid en grootschalige aansprakelijkheids/verzekeringskwesties. Ik ga strategisch, pragmatisch en gedreven te werk.

Mijn juridische kennis is de afgelopen achttien jaar uitgebreid met kennis van verandermanagement, lean management, stakeholdermanagement, financiën (inclusief subsidies), bestuursadvisering, procesverbetering, control en leidinggeven, klachtenmanagement, risicomanagement, beleidsonderzoek, projectmanagementtechnieken en rapportage technieken.

Specifieke juridische expertise: aanbestedingsrecht, mededingingsrecht, flora- en faunawetgeving, privacywetgeving, omgevingsrecht, contractrecht en contractmanagement, gebiedsontwikkeling, BIR, VIR, WVW, Bibob, Wet Politie Gegevens, WBP, jeugdrecht, ICT recht, toezicht en handhaving, ondernemingsrecht, telecom, AWB, privaatrecht, RO, grondzaken, milieurecht.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten