Terug

Jarno

Beoordeling
Vakgebied Webwinkels, websites, webapps
Locatie Ommen, Overijssel, NL
Beschikbaarheid 16 uur per week
Tarief €14,95 per uur
Profiel weergaven 75

******* is opgericht door Jarno ********* en staat voor de brug tussen Software en Intelligentie. De naam “*******” is afgeleid van het Engelse woord “between”, wat “tussen” betekent. De bit (binary digit) is het fundamentele bouwblok van elke computer, vandaar dus de naam *******. ******* is ontstaan uit het geloven in intelligente software. We geloven dat elk probleem kan worden opgelost door het toepassen van intelligente software. Dit hoeft niet te betekenen dat alle software moet voldoen aan complexe wiskundige formules. Het betekent echter wel dat elke regel code die we schrijven nagenoeg perfect moet zijn. Het moet voldoen aan de drie pijlers die hieronder ook worden beschreven: snelheid, veiligheid en compatibiliteit.

We bouwen intelligente softwareapplicaties. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van webwinkels, websites en webapps. Kortom, alles wat met het web te maken heeft. Het bouwen van dit type applicaties doen we in de volle overtuiging dat elk probleem, dat gerelateerd is aan software, kan worden opgelost door gebruik te maken van intelligente systemen. We zien een probleem dan ook niet als een obstakel, maar als een uitdaging: een uitdaging om meer te leren en meer uit onszelf te halen. Dat is waar ******* in gelooft en dat is ook hoe we onze software bouwen. We kijken daarom ook niet alleen naar uw probleem, maar ook wat daarachter zit: wat is het achterliggende probleem en waarom is het een probleem? Door het beantwoorden van die simpele vragen, krijgt men namelijk al een beter idee van het daadwerkelijke probleem. Ook zorgt deze methode van probleemoplossing ervoor dat de oplossing niet alleen symptomen bestrijdt, maar juist de wortel van het probleem aanpakt! Daarom is deze denkwijze ook verwerkt in ons ontwikkelproces.

Wat dit voor u betekent, is dat de code die we aanleveren geoptimaliseerd is op het gebied van snelheid, veiligheid en compatibiliteit. Die simpele pijlers zijn de bouwblokken waarmee we software bouwen. Deze niet complex, want we verkiezen simpelheid boven complexiteit.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten