Terug

Jelle

Beoordeling
Locatie Rotterdam, Zuid-Holland, NL
Beschikbaarheid 30 uur per week
Tarief €50 per uur
Profiel weergaven 1586

Mijn eerste boek ligt sinds kort in de winkels, dus het is tijd voor nieuwe uitdagingen en die hoop ik hier te vinden. Wie en wat ik ben? Ik ben een schrijver, journalist, prijswinnend historicus, copywriter en allround communicatiedier. Van blogs, social media beheer en SEO tot journalistieke bijdrages, copywriting en interviews. You name, I’ll write it. En over Engels gesproken: ik verzorg NL-ENG en ENG-NL vertalingen, foutloos en met flair.

Een paar wapenfeiten op een rij:

Ik ben coauteur van twee boeken en auteur van het in 2021 verschenen boek ‘Liniecrossers, Frontkoeriers van het Verzet’ (Uitgeverij Omniboek).

Als freelance journalist schreef ik columns en artikelen voor nationale en internationale media en business- en vrijetijdsmagazines, waaronder NRC Next, Nautique, Inside Rotterdam, Friends in Business, Vers Beton en het Engels-Italiaanse Arte Navale.

Ik beheer de social media accounts van diverse bedrijven en organisaties uit de industrie, commerciële dienstverlening en, last but not least, de evenementenbranche. Het totale aantal volgens onder mijn beheer loopt in de tienduizenden.

Als copywriter mag ik onder meer de Gemeente Rotterdam en een toonaangevend communicatiebureau tot mijn opdrachtgevers rekenen. Referenties op aanvraag.

Mijn vertalingen, ENG-NL & NL-ENG, verzorg ik samen met mijn vrouw, een geboren en getogen New Yorkse. Deze kundige native speaker krijgt u er dus gratis bij!

Academisch geschoold: BA geschiedenis & MA militaire geschiedenis, met dank aan:

- Erasmus Universiteit Rotterdam
- University College Londen
- Universiteit van Amsterdam

Mijn masterthesis, ‘The European Cupfinal 1914-1918 - The mobilisation and militarization of Football in the Great War’ is bekroond met de ISSW scriptieprijs 2014.

Ik werk op afstand, al was het maar omdat ik New York City woon. Niettemin vertoef ik vaak in Nederland, dus als u een keer koffie wilt drinken dan kom ik graag eens langs - geen melk, geen suiker, maar een koekje wordt op prijs gesteld :)

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten