Terug

Jeroen

Beoordeling
(5.0/5.0)
Vakgebied Websites, Webshops, Apps en Bedrijfsapplicaties
Locatie Groningen, Groningen, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Tarief €75 per uur
Profiel weergaven 7962

"Wij ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops en apps voor elk type scherm". WordPress, WooCommerce, Magento en Shopify.

Werk je met ons samen, dan zul je ons snel leren kennen. Kritisch op elkaars werk en dat van de klant. Tijdens kennismakingsgesprekken en brainstormsessies komen we beide langs om alle informatie boven water te krijgen. Samen met een hechte groep freelancers zorgen wij voor mooie producten die perfect aansluiten bij jouw organisatie en klanten.

***************** ontwerpt en ontwikkelt digitale producten en diensten voor elk type scherm. Websites, webshops en apps. We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep en eenvoudig te gebruiken is voor alle gebruikers. Dit doen we al meer dan 7 jaar.

Websites:
Een unieke, doelgerichte website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers niet de weg kwijt raken, snel vinden wat ze zoeken en uiteindelijk doen wat jij graag wilt dat ze doen. Makkelijker gezegd dan gedaan? Absoluut. Maar we krijgen het voor elkaar!

Jouw website, die perfect bij de identiteit van jouw organisatie moet passen, bouwen we natuurlijk niet alleen. Het vergt veel samenwerking, duidelijke afspraken vooraf en regelmatig goed overleg. Dát in combinatie met een gezonde dosis inzet en enthousiasme, levert uiteindelijk het gewenste resultaat op.

Webshops:
Wij bouwen jouw webwinkel vooral met de focus op resultaat. Je bezoekers vinden snel wat ze zoeken en via een effectieve route (de ‘funnel’) kunnen ze hun bestelling snel afronden.

Het bouwen van je nieuwe winkel kost enige samenwerking, goede afspraken en regelmatig overleg. Maar uiteindelijk heb je er één die doet wat ‘ie moet doen en perfect aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Professioneel en aantrekkelijk, maar vooral gericht op conversie.

Wij ontwikkelen zowel in Wordpress/WooCommerce als in Magento 2.0.

iOS & Android Apps:
Via de smartphone kom je pas echt in contact met je doelgroep. Vooral als je een goede, functionele en relevante app hebt, waar gebruikers echt iets aan hebben. Het liefst een interactieve app die altijd en overal beschikbaar is. Online en offline.

Misschien heb je al een idee voor een app. Of misschien weet je niet waar je moet beginnen. Wij denken hoe dan ook graag met je mee.

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten