50%

BLACK FRIDAY ACTIE

Korting op een premium jaarabonnement

{{ days }} Dagen
{{ hours }} Uur
:
{{ minutes }} Min
:
{{ seconds }} Sec
resterend tot de actie afloopt
JA, IK WIL DEZE EENMALIGE KORTING

Onze Black Friday promotie loopt van 26 Nov tot 4 Dec 2020.

Bekijk hier onze actievoorwaarden.
Terug

Jos

Beoordeling
(5.0/5.0)
Vakgebied 3D Design & Creation
Locatie Ammerzoden, Gelderland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Profiel weergaven 155

Beste opdrachtgever,

Ik ben Project Manager EN 3D Designer en gebruik hiervoor SketchUp Pro. Hierdoor kan ik de eigenschappen van het ruimtelijke design gebruiken in projecten en communicatie eigenschappen gebruiken in mijn 3D opdrachten.

Als project manager ben ik open, toegankelijk, coachend, pragmatisch, communicatief en heb een proven trackrecord van 17 jaar internationale B2B delivery en development projecten. Parallel beheren van veelal ICT gerelateerde projecten met budgetten tot €10milj .
Mijn kracht zit in klanten tevredenheid, een hecht team opzetten wat boven zichzelf uitstijgt, doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Ik ben nooit uitgeleerd. Ik zal altijd streven een goede en open relatie op te zetten en te onderhouden met klanten, collega’s, partners en leveranciers. Bovenal streef ik ernaar dat het hele team met plezier kan werken.

Zijn er opdrachten met internationale teams naar internationale klanten of houd je het liever nationaal met een lokaal team, en zoek je een sterke menselijke project manager, dan ben ik degene die je zoekt.

Als 3D Designer maak ik gebruik van mijn project manager kwaliteiten en ben duidelijk en open in communicatie en opdrachten. Ik ben sinds oktober 2015 bezig als 3D Visualizer en gebruik hiervoor SketchUp Pro, iRender nXt en ben bezig met een haalbaarheids-studies van V-Ray, Lumen RT en Lumion3d.

Met vriendelijke groet,
Jos

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten