Terug

Lara

Beoordeling
(4.9/5.0)
Locatie Amstelveen, Noord-Holland, NL
Beschikbaarheid 20 uur per week
Tarief €45 per uur
Profiel weergaven 3809
Reis artikelen over populaire reisbestemmingen

Website: Reis artikelen over populaire reisbestemmingen

Voor de reiswebsite Wereldreizigersclub schrijf ik wekelijks artikelen over mooie reisbestemmingen vanover de hele wereld. Hierbij beschrijf ik de 10 mooiste of leukste bezienswaardigheden van die bestemming en geef ik daarnaast enkele praktische tips voor je reis.

https://www.wereldreis.net/landeninfo/azie/georgie/wat-te-doen-in-tbilisi/
Zakelijk profiel voor LPRD

Website: Zakelijk profiel voor LPRD

Voor het jonge, Amsterdamse bedrijf LPRD schreef ik een zakelijk profiel in het Nederlands en Engels. LPRD produceert handgemaakte active wear van hoogwaardige materialen. En: in al hun producten is de kenmerkende luipaardprint verwerkt. Voor dit zakelijke profiel was het belangrijk dat ik in een korte tekst de belangrijkste kenmerken van LPRD weergaf. Tegelijkertijd heb ik de speelse, maar toch professionele toon van het bedrijf verwerkt in de tekst.

https://www.amsterdammade.org/makers/lprd/
Artikel over Vriendschap voor Seriously Good

Website: Artikel over Vriendschap voor Seriously Good

Seriously Good is een platform dat zich inzet voor duurzaamheid. Ik schreef voor deze website een artikel over het wetenschappelijk aangetoonde belang van vriendschap.

https://seriouslygood.com/waarom-vriendschap-belangrijk-is/
Productteksten Mister Handsome

Afbeelding: Productteksten Mister Handsome

Voor de webshop Mister Handsome schreef ik maar liefst 1000(!) productteksten. Bij Mister Handsome kunnen moderne mannen terecht voor al hun verzorgingsproducten zoals aftershave, deodorant, haarproducten en nog veel meer.

PLUS Boodschappen Magazine

Afbeelding: PLUS Boodschappen Magazine

In opdracht van J. Walter Thompson Amsterdam heb ik een aantal artikelen geschreven voor het boodschappen magazine van de supermarkt PLUS.

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten