Terug

Marcel

Beoordeling
(5.0/5.0)
Vakgebied productie van kwaliteitsvideo's
Locatie Delft, Zuid-Holland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Tarief €47,50 per uur
Profielweergaven 302

Als videomaker ben ik van vele markten thuis, noem het gerust allround. Op gebied van camerawerk ben ik breed inzetbaar. Zelfstandig werkend, betrokken. Er zijn weinig geheimen in dit vak waar ik geen weet van heb. En dat geldt ook voor editing.

Mijn ervaring ligt op het vlak van human interest en video’s waar leren of voorlichting centraal staan. Maar een project waarin culturele, sportieve, medische, commerciële of politieke zaken de hoofdmoot moeten vormen leg ik met evenveel gemak vast. U vraagt wij draaien gaat in veel opzichten op, zolang ik maar met mijn vak bezig kan zijn.

Techniek is mooi en belangrijk, maar het doel …dat is altijd de bottom line. Het beoogde einddoel moet lukken en daar zet ik alles voor in: mijn vakmanschap, flexibiliteit, enthousiasme en mijn creatieve geest.
In projecten ben ik zowel flexibel als onzichtbaar. Ik beweeg me met camera dwars door een setting heen voor het mooiste shot. Zonder dat mensen me in de gaten of last van me hebben.
Ik beschik over een eigen, zeg maar gerust uitgebreide filmuitrusting, maar ik kan ook prima inspringen op apparatuur op huurbasis.

Heeft u een kleinschalig project waarin zowel de grote lijnen als the dirty details tot perfect maatwerk moeten uitkomen? Of heeft u een wat grootschaliger project waar twee extra vak-handjes het verschil moeten maken?
Bel me gerust, dan weten we straks wat ik voor u zou kunnen betekenen.
Ik ben gevestigd in Delft, en werk voornamelijk binnen de cirkel Amsterdam-Utrecht-Dordrecht-Den Haag.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Betalingsvoorwaarden
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Deadline
  • Professionaliteit
Operatie mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten