Terug

Mark

Beoordeling
(5.0/5.0)
Branche Website en Apps
Vakgebied Full-Stack Web Developer
Locatie Nieuwegein, Utrecht, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Tarief €50 per uur
Profiel weergaven 288

Ervaren full-stack web ontwikkelaar met als missie jouw project zo succesvol mogelijk te voltooien. Ik sta voor uitstekende kwaliteit en service. Laten we even sparren over jouw project!

Een stukje over mij: Ik heb al jaren lange ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van websites en webapplicaties. Na mijn opleiding als software engineer en web ontwikkeling heb ik voor verschillende web- en marketing bureaus gewerkt. Daar heb ik ongekend veel ervaring in op gedaan, zoal in kleinere en grote projecten. Hier moet je denken aan maatwerk medische applicaties, matching platformen, financiële software maar ook resultaatgerichte websites en webshops. Wat allemaal begon met een passie voor programmeren en ontwikkelen op mijn 13e, is vanzelfsprekend mijn beroep geworden waar ik nog elke dag veel energie uit haal.

Dit gebruik ik om jouw project te laten slagen:
- Laravel/PHP
- WordPress/WooCommerce
- Javascript/Vue
- React en React native
- HTML5/CSS3, SASS
- MySQL, Apache, Nginx
- Amazon S3/SES, Sendgrid
- Figma, Adobe (PS,IA,XD)
- GIT

"De aandacht voor het persoonlijke binnen onze onderneming, de snelle laadtijd, het makkelijk navigeren, de mobielvriendelijkheid en het feit dat de site niet statisch is heeft er voor gezorgd dat er veel bezoekers geïnteresseerd zijn geraakt naar verdere informatie over onze diensten. Bij vragen over of aanpassingen aan onze site is Mark goed bereikbaar en wordt er snel gehandeld. Wat ons betreft een dikke 10!"
- L. Rensen (Vorwerk & Co)

"Mijn website laten maken door Mark was een goede keuze, mijn bedrijf wordt perfect uitgelicht en we ontvangen veel complimenten over de website. We krijgen al meer aanvragen en bezoekers op onze site."
- N. Winkel (Security Force)

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten