Terug

Marloes

Beoordeling
Vakgebied IT Recruitment
Locatie 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
Beschikbaarheid 24 uur per week
Tarief €65 per uur
Profielweergaven 12

IT Recruiter gericht op Software Development affiniteit met Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie.

‘If you hire people just because they can do a job, they’ll work for your money’
‘But if you believe what you believe, they’ll work for you with blood sweat and tears’ (Simon Sinek)

Bedankt voor je interesse in mijn profiel, mijn naam is Marloes ********* met veel passie help ik al een aantal jaren mensen een stap vooruit in hun carrière. Mijn drijfveer is om elke dag weer voor iemand anders een toegevoegde waarde te kunnen zijn in hun loopbaan. Vanaf 2017 ben ik mij gaan specialiseren in IT Recruitment. Met veel bewondering luister ik naar de ambitieuze verhalen en passie die Developers hebben voor hun vak. Mijn kracht ligt in het maken van de juiste match door niet alleen naar de feiten te kijken maar ook naar het persoonlijke karakter.

Wat mijn toegevoegde waarde voor organisaties is onder andere dat ik goed ben in het vinden van een spelt in een hooiberg. Ik zorg dat ik de juiste informatie verzamel om zo gericht mogelijk kandidaten te werven. Daarnaast denk ik graag mee in het optimaliseren van het sollicitatieproces, onboarding proces en vooral het tevreden houden van de huidige werknemers, maak van je eigen medewerkers ambassadeurs! Ik zorg er voor dat ik goed op de hoogte blijf omtrent de veranderingen in de markt, tools en technieken die ingezet kunnen worden bij het werven van talenten.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Betalingsvoorwaarden
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Deadline
  • Professionaliteit
Operatie mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten