Terug

Marthijn

Beoordeling
Vakgebied Software ontwikkeling
Locatie Meteren, Gelderland, NL
Beschikbaarheid 28 uur per week
Tarief €65 per uur
Profiel weergaven 201

In 2019 heb ik, Marthijn ***********, *********** IT opgericht. Nu kan ik als zelfstandige, naast mijn parttime vaste baan, mijn passie: "software-ontwikkel opdrachten" uitvoeren.

Ik heb ruim zeven jaar fulltime ervaring opgedaan als fullstack software ontwikkelaar. Dit houd in, dat ik me zowel bezig hield met de front-end als wel met de back-end. Ik heb ruime ervaring in Windows desktop applicaties, web applicaties, web services en multi platform applicaties voor mobile devices. Zo heb ik samen met een team, een platform ontwikkeld. Hiervoor hebben we een configureerbare applicatie ontwikkeld, waarmee workflows in het veld kunnen worden doorlopen. Doormiddel van Cordova/Phonegap in combinatie met Javascript & HTML/CSS was deze applicatie uitvoerbaar op Windows phone, iOS en Android. Ook aan de backend heb ik veel ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan data synchronisatie. Communicatie met externe API's. Webportaal om gebruikers en rechten te managen. Cloud integratie.

Daar mijn ervaring heel breed is, kan ik mezelf eenvoudig nieuwe technieken aanleren omdat veel technieken op elkaar lijken. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij projecten vanaf design tot en met uitrol naar de klant.

Als zelfstandige ligt de focus nu op het (door) ontwikkelen van (web)applicaties. Ik zie veel vraag voorbij komen om software pakketten middels een API met elkaar te koppelen. Hiervoor heb ik een eigen framework ontwikkeld dat ik in de cloud heb draaien. Hierdoor kan ik eenvoudig een koppeling opzetten en onderhouden.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten