Terug

Merel

Beoordeling
Vakgebied M-Bird Events is het evenementenbureau voor jong en oud! Voor kinderopvang op locatie, uitdagende workshops, entertainment en tot de gehele organisatie van uw event kunt u bij ons terecht! Wij zorgen
Locatie Boxtel, Noord-Brabant, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Profiel weergaven 97

Mijn naam is Merel en in 2015 heb ik ************* opgericht, het evenementenbureau voor jong en oud!
Met mijn ervaring als pedagogisch medewerker, activiteitenbegeleider, entertainer en werkzaamheden in de evenementenbranche durfde ik het aan om mijn grote passie na te jagen en mijn eigen evenementenbureau op te richten. Toen zich daar de kans voordeed om van 2BKids de kinderopvang op locatie over te nemen onder mijn eigen naam, zag ik de kans om door te pakken en te gaan voor mijn droom. Mijn streven is dan ook om een succesvol bureau neer te zetten voor jong en oud waarbij het allemaal draait om de beleving, sfeer en plezier van begin tot het eind van alle activiteiten die ik met ************* organiseer.

Anything is Possible
Met ************* streef ik ernaar om van elke feest, workshop, evenement, kinderopvang op locatie een WOW moment te creëren met een persoonlijke en verrassende touch, niets moet alles mag! Met de creativiteit, ruimdenkendheid, positiviteit, gastvrijheid en professionaliteit zorg ik ervoor dat (bijna) alles mogelijk is!

Gedrevenheid
Alles wat ************* aanpakt is vol passie en gedrevenheid. De diensten die ik aanbiedt zijn op het eerste gezicht misschien heel uiteenlopend, maar het een kan niet zonder het andere. Die passie en alleen maar in mogelijkheden denken is iets wat ik met ************* nastreef. Staat er binnenkort bijvoorbeeld een bruiloft, zakelijk congres of een feest op de planning en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Zijn er kinderen aanwezig tijdens dit event? Dan biedt ************* een totaalpakket waarbij zowel de gasten, maar ook de jongste gasten een fantastische dag zullen beleven!

Persoonlijke beleving
Bij de organisatie van uw evenement of feest wordt rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren om een optimale beleving en sfeer te creëren. Door goed af te stemmen van wat de wensen zijn en geheel aan uw behoeften te kunnen voldoen zal er vanuit ************* persoonlijke contactmomenten ingepland worden. Hierdoor blijft u gedurende de gehele organisatie van uw evenement of feest op de hoogte van de vorderingen die er getroffen zullen worden. Daarnaast kunt u altijd terecht voor een persoonlijk advies voor de organisatie van uw evenement of feest.

Kortom twijfel niet, bel of stuur een e-mail en ik sta u graag te woord.

Mega veel groetjes,
Merel *************

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten