Terug

Pepita

Beoordeling
(5.0/5.0)
Vakgebied Positioneren, Branding, Marketing, Online Marketing, Strategie, Google Analytics, Facebook Advertising, Content Marketing, Social Media Marketing, Email Marketing, Affiliate Marketing, Google Adwords,
Locatie Bunschoten, Utrecht, NL
Beschikbaarheid 32 uur per week
Profiel weergaven 2163

Mijn motto is "Marketing is everything and everything is marketing", een quote van Regis McKenna. Effectieve marketing is voor mij de kern van elk succesvol bedrijf. Verrassend genoeg is marketing voor veel bedrijven, groot en klein, een uitdaging.

Ik houd ervan om oplossingen voor problemen te vinden. Ik help en deel mijn kennis graag met diegenen die hun bedrijf vooruit willen helpen.

Sinds begin jaren negentig heb ik met een groot aantal organisaties gewerkt om hun marketinguitdagingen aan te pakken; van ING Bank tot Wehkamp en van TU Delft Library tot TNT Post. Ik ben ook een ervaren docent en heb gedoceerd aan de Haagse Hogeschool en MIUC in Marbella.

Ik leer continu. Ik studeerde aan vooraanstaande universiteiten en ik heb veel cursussen gevolgd om goed te worden in online marketing. Ik bestudeerde ook andere onderwerpen zols Behavioral Economics, Design Thinking, Affiliate Marketing, UX en praktische onderwerpen zoals Google Analytics of Facebook Advertising. Ik weet veel, maar weet ook wat ik niet weet.

Ik ben heel goed in het oplossen van de problemen die organisaties tegenkomen als het over (online) marketing, positionering en branding gaat. Zowel het deel dat gaat over het tegemoet treden van de buitenwereld (merken bouwen en leadgeneratie), als het interne deel dat betrekking heeft op de best mogelijke organisatie voor de beste resultaten (processen en cultuur). Ik floreer als ik bedrijven, projecten of producten mag lanceren of opzetten. Niet alleen met het doel voor ogen, maar ook hoe daar te komen. Resultaatgericht en met grote organisatorische vaardigheden.

Ik werk als business, merk en marketing consultant op strategische opdrachten zoals positionering, business domains, productmarkt combinaties, persona-ontwikkeling, customer journey, design thinking etc. Binnen mijn agency ****************************** werken we aan websites (met name WordPress) en online marketing, content marketing, social media marketing, Facebook Advertising, email marketing, Google Adwords, SEO, Google Analytics, affiliate marketing, inbound marketing, funnels & conversie, logo design, naamgeving en ontwikkeling en inkoop drukwerk. Daar waar nodig trainen we onze klanten in "doe-het-zelf" marketing middels korte workshops.

Ik werk met:
♦ Ambitieueze ONDERNEMERS of MARKETING MANAGERS/DIRECTORS die vooruit willen.
♦ BUREAUS die voor hun klanten willen samenwerken met een uitmuntende probleemoplosser en strateeg.

→ Neem contact met mij op om te ontdekken hoe ik u kan helpen uw marketinguitdaging aan te pakken.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten