De kans voor bedrijven om te groeien ligt met name bij het grijpen van de kansen op het internet. Internet Marketing succes = verkeer x conversies ^. En om te weten of je daar zit zal je moeten testen, de juiste data moeten meten en deze inzichtelijk maken. Daarna opschalen wat werkt en weggooien wat niet werkt. Moeilijker wilde ik het maar niet maken.

Met de gehele bovenstaande flow of delen daarvan kan ik helpen. Mijn naam is Peter *********** en ik ben zo'n 10 jaar actief in de wereld van internet marketing en zo'n 20 jaar in de marketing in de brede zin des woords. Mijn sterkste kwaliteit ligt op het optimaliseren van het raakvlak tussen de business en internet marketing. Zorgen dus dat de internet kant de markt klaar maakt voor product en dienst en aan de andere kant zorgen dat de business kant hier klaar voor is. In dit proces bezit ik de volgende kwalificaties:

Business Analyse
Rapportage Aanbevelingen Business
Website Bouwen of aanpassen (Wordpress inclusief WooCommerce)
Implementeren Google Analytics / Google Tag Manager
Split tests opzetten
(Test) Verkeer genereren
Data verzamelen en inzichtelijk maken (Google Data Studio)
Website aanpassen
Conversies Optimaliseren (houden en verbeteren wat werkt, weggooien wat niet werkt)
Check met de Business (Is de rest van de business klaar voor marketing en verkoop via internet?)
Verkeer Opschalen

En natuurlijk blijven testen, meten, analyseren en optimaliseren. Men zegt wel meten is weten maar je kan meten tot je een ons weegt als je niet weet wat je test. Testen, testen, testen maakt internet marketing een succes. Ik help u graag uw internet marketing succes te optimaliseren. Gedurende het gehele project worden werkzaamheden en communicatie transparant gelogd in Hubstaff. Geen Haarlemmer dijkjes. Neem daarom vandaag nog contact met mij op.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten