Terug

Peter

Beoordeling
Branche Juridisch
Locatie Dirksland, Noord-Holland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Profiel weergaven 8
Skills

  • E-mail

De Juridische Info Dienst is een eenmanszaak en ik, Peter *******, heb als doel om u te voorzien van de benodigde informatie bij diverse juridische aangelegenheden. Al uw juridische vragen worden door mij helder beantwoord in begrijpelijke taal. Heeft u een geschil, maar geen zin om handenvol geld kwijt te zijn aan een advocaat? Dan kunt u bij mij terecht voor een passend antwoord voor een betaalbare prijs. Ik geef u inzicht in uw rechtspositie en op deze solide basis kunt u beslissen of het verstandig is om verdere stappen te ondernemen richting de rechtszaal.

Het advies en de daarbij behorende juridische basis stel ik schriftelijk voor u op. Mocht u uiteindelijk toch een advocaat nodig hebben of willen inschakelen, dan verwijs ik u door naar de juiste specialist. Op basis van het advies wat ik voor u heb opgesteld kan de advocaat gelijk inhoudelijk met uw zaak aan de slag en dit scheelt weer in de advocaatkosten.

Naast geschillen ben ik u ook graag van dienst bij andere juridische zaken of aangelegenheden. U kunt ook bij mij terecht voor:

- Het opstellen van diverse soorten contracten en de controle en uitleg van bestaande overeenkomsten.
- De controle en uitleg van door u of door andere bedrijven gebruikte algemene voorwaarden.
- En diverse andere aangelegenheden op privaatrechtelijk gebied
Ik ben gespecialiseerd op het gebied van het bedrijfsrecht en het verzekeringsrecht. Als onafhankelijk jurist kan ik u perfect bijstaan bij een geschil met uw verzekeraar of bij de uitleg van uw verzekeringsovereenkomst of polisvoorwaarden.

In het verleden heb ik met succes een assurantietussenpersoon bijgestaan bij een geschil met een verzekeraar. Inhoudelijk betrof het een geschil omtrent de zorgplicht van art 4:20 en 4:21 WFT. Daarnaast heb ik ook succesvol een aannemer geadviseerd met betrekking tot een wanpresterende onderaannemer en diverse ondernemingen geadviseerd met betrekking tot hun algemene voorwaarden. Tenslotte heb ik naar tevredenheid een ondernemer advies verleent omtrent een geschil met betrekking tot een overeenkomst van overname van een onderneming.

U kunt uw zaak vrijblijvend met mij bespreken via de telefoon of via e-mail. De spreekwoordelijke meter gaat toch pas lopen als ik u inhoudelijk over uw zaak kan adviseren. Uiteraard worden uw zaken discreet en met de grootste zorgvuldigheid behandeld en met mijn uurtarief van € 39,95 heeft u niets te verliezen!

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten