Terug

Phyllis

Beoordeling
Locatie Gorinchem, Zuid-Holland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Tarief €110 per uur
Profiel weergaven 277

Mijn naam is Phyllis *******. Ik ben twee jaar ZZP'er en heb mijn eigen juridische adviespraktijk. Voordat ik als zelfstandige aan de slag ben gegaan, ben ik 4 jaar advocaat in loondienst geweest.

Ik richt mij op ZZP'ers. Ik help je graag bij het juridisch goed in orde hebben van de basis.

Wat doe ik zoal?

- Algemene voorwaarden. Heb je algemene voorwaarden en kunnen deze wel een opfrisbeurt gebruiken? Of twijfel je of alles er wel in staat of vraag je je af wat er eigenlijk in staat? Je kunt bij mij terecht voor een advies, maar ook voor het direct laten aanpassen van de voorwaarden.

- Overeenkomsten en contracten beoordelen en aanpassen. Je herkent het vast wel: je hebt de afspraken die je hebt gemaakt voor het gemak even vastgelegd in een overeenkomst. Maar is deze overeenkomst nu eigenlijk wel duidelijk genoeg? Wat zijn de consequenties van het tekenen hiervan? Het is vaak verstandig om iemand met een juridische blik kritisch naar je overeenkomst te laten kijken en waar nodig aan te passen.

- Overeenkomst van opdracht. Als je als zzp’er aan de slag gaat bij een professionele opdrachtgever, krijg je vaak een standaard overeenkomst van opdracht aangeleverd. Heb je deze wel eens goed bekeken? Een opdrachtgever kan vaak (te) veel aansprakelijkheid in jouw schoenen schuiven terwijl dat helemaal niet nodig is. Het verdient dan ook altijd aanbeveling om een dergelijke overeenkomst goed te (laten) beoordelen. Daar kan ik je bij helpen.

- Overeenkomsten opstellen. Ben je op zoek naar iemand die gemaakte afspraken voor jou kan vastleggen in een overeenkomst? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres.

- Privacy. Is jouw website AVG-‘proof’? Heb je een privacyverklaring opgesteld of moet je dit nog doen? En hoe zit het eigenlijk met het versturen van nieuwsbrieven: mag je dat wel doen, heb jij daar wel de juiste toestemming voor verkregen? Hier kan ik je ook over adviseren.

- Advies over de aanpak van een geschil. Heb je problemen met een klant, bijvoorbeeld omdat de klant van mening is dat de geleverde dienst niet aan de vereisten voldoet? Ik ben er voor jou voor overleg over een plan van aanpak, maar ook om te reageren op een ontvangen brief of om jou van advies te voorzien over het zelf aanpakken van dit geschil. Vaak wil je het niet groter maken dan het is, maar wel weten waar je aan toe bent (sta je in je recht of heeft de andere partij een punt?). Met mijn advies en tips kun je vervolgens de verdere correspondentie zelf oppakken, maar wellicht kies je er juist voor om het toch door mij te laten doen. Ook dat is mogelijk.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten