Terug

Piet

Beoordeling
Vakgebied Mediation - echtscheiding advies
Locatie Hoogvliet, Zuid-Holland, NL
Beschikbaarheid 16 uur per week
Tarief €75 per uur
Profielweergaven 92

Als mediator kan ik het verleden niet veranderen, maar de toekomst wel

Ik ben geregistreerd en familie geaccrediteerd MFN Mediator, daarnaast ben ik juridisch adviseur en oprichter van Recht Versus Plicht en Goal Mediation. Met mijn collega's kantoormanager en familierecht advocaat werk ik samen in een team met specialisten, zoals adviseurs, makelaar, notaris en advocaten.

Werkveld en netwerk
Van 1974 tot 2011 werkte ik voor het grootste communicatiebedrijf van Nederland. Vanaf 1983 kwam de computer in opmars, internet en e-mail deden hun intrede, als IT-manager werd ik in-extern communicatie adviseur en automatiseringsopleider. Ik bezocht bedrijven om ze bij te staan met advies en implementatie op communicatiegebied. Eerst in Rotterdam, daarna regionaal, landelijk en tenslotte internationaal. Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer en zet ik mijn werk voort als bemiddelaar-juridisch adviseur op het gebied van geschiloplossing.

Kennis en ervaring
Na mijn HBO opleiding IT Management, bedrijf,- en arbeid recht, heb ik mij op de Bestuursacademie gespecialiseerd in bestuursrecht, onderwijswetgeving en beleid. Binnen de transportorganisatie TNT Express werkte ik samen met de afdelingen special service en business control aan projecten. Tot 2010 heb ik automatiseringsonderwijs gegeven en heb tot 2013 voor diverse gemeenten op het gebied van onderwijsbeleid gewerkt, het laatste jaar gericht op knelpunten binnen het speciaal en MBO onderwijs. Bij het Mediation educatie centrum heb ik mijn basis en familie mediation certificaten behaald, het MFN examen-assessment afgelegd en zet mij tot op heden voor een diversiteit aan zaken in als bemiddelaar-juridisch adviseur, tevens voer ik voor het Erasmus MC educatieve opdrachten uit.

Heeft u tijdelijk een extra kracht nodig of heeft u een probleem binnen uw bedrijf waar u een ervaren mediator - juridisch adviseur voor nodig heeft of gaat u scheiden en wilt u samen alles goed regelen.

Neem dan vrijblijvend contact met me op om uw opdracht te bespreken. Informatie blijft altijd vertrouwelijk.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Betalingsvoorwaarden
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Deadline
  • Professionaliteit
Operatie mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten