Terug

R

Beoordeling
(4.5/5.0)
Vakgebied full service Internetbureau
Locatie Naaldwijk, Zuid-Holland, NL
Beschikbaarheid 60 uur per week
Tarief €65 per uur
Profiel weergaven 1065

Mijn naam is Rick, oprichter van *******.com een full service internetbureau en één van de zelfstandige specialisten die voor ******* werkzaam is.

Als serieuze ondernemer zoek je (hoogst waarschijnlijk) een serieuze partij die je ook daadwerkelijk verder hebt en ondersteunt op alles wat deze mooie digitale wereld te bieden heeft.

Wij geloven in samenwerken en continuïteit, samen kom je immers een stuk verder dan alleen, zeker als je het stukje digitale kennis mist voor jouw prachtige onderneming.

Zoek je continuïteit, korte lijnen, transparantie en duidelijke communicatie? Dan is de kans zeker aanwezig dat wij een prima match kunnen zijn.

Wat wij doen:

Onze specialiteiten liggen vooral bij de complexere maatwerk oplossingen in de development en online marketing. Automatiseren zit in ons bloed, we kijken dan ook altijd naar hoe we jouw werk zo veel mogelijk kunnen ontlasten met de diensten die wij opleveren en onderhouden.

Daarnaast zijn we officieel Google Partner, je bent dus verzekerd van de juiste kennis op het gebied van Google Advertising.

Klinkt misschien heel spannend allemaal, maar een we kunnen natuurlijk ook gewoon een sterke website voor ontwikkelen die aan alle laatste standaarden voldoet en volledig volgens de richtlijnen van de populaire zoekmachines wordt ingericht.

Interesse gewekt? Neem gerust contact op of maak een afspraak op ons kantoor in Naaldwijk.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten