Terug

Radhika

Beoordeling
Branche Juridisch
Locatie Vleuten , Utrecht, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Profiel weergaven 1
Skills

************. is een jong juridisch adviesbureau welke aan studenten en niet studenten, startende ondernemers en midden- en kleinbedrijven juridisch advies aanbiedt. Tevens begeleiden en vertegenwoordigen wij onze cliënten bij eventuele geschillen.

************. Legal Advice ***** profileert zich als een jong, modern en vooral toegankelijk juridisch adviesbureau. Wij zijn werkzaam vanuit Vleuten (zeer gunstig gelegen tussen de A2 en A12), maar doordat de meeste diensten per telefoon en e-mail afgehandeld kunnen worden, maak het niet uit waar van Nederland (of zelfs buiten Nederland) onze klanten zich bevinden.
Wij vinden het erg belangrijk dat de klant actief betrokken wordt bij de zaak. De klant is koning bij ************., wij zorgen ervoor dat de klant een uitleg van ons krijgt in begrijpelijke taal. Juridisch taalgebruik werkt alleen maar verwarrend tenslotte zijn wij er om onze klant door de juridische jungle te begeleiden.


Onze visie
Iedereen in Nederland heeft wettelijke rechten en plichten. Niet iedereen is echter op de hoogte van deze rechten en plichten, of zijn te huiverig om de hulp van een advocaat of jurist in te roepen omdat de algemene opvatting heerst: ”een advocaat/jurist dat is toch niet te betalen”.
Helaas klopt het in veel gevallen ook. Advocatenkantoren en juridisch adviesbureaus rekenen vaak een voor de gemiddelde rechtzoekende te hoog tarief.
Wij hebben vastgesteld dat er echt een grote behoefte is aan betaalbare juridische advies en bijstand.


Onze Missie
************. is een gespecialiseerd juridisch adviesbureau waar particulieren en ondernemers (startend dan wel al enige tijd gevestigd als ondernemer) met al haar juridische vragen en problemen terecht moet kunnen.
De wijze waarop we onze diensten aanbieden is afgestemd op de behoefte van de klant, dat kan een eenmalig advies zijn, maar ook een abonnement op onze dienstverlening is mogelijk.
We zijn oplossingsgericht en hanteren zeer scherpe tarieven die we duidelijk vooraf communiceren.

Specialismen
Contractenrecht, Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Huurrecht

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten