Terug

Roel

Beoordeling
(4.5/5.0)
Vakgebied Schrijft voor ondernemers: Van SEO-tekst tot businessplan
Locatie Helmond, Noord-Brabant, NL
Beschikbaarheid 25 uur per week
Tarief €55 per uur
Profiel weergaven 2591

Voor een bedrijf gespecialiseerd in complexe 3d-printingprojecten, voor een caravanschadereparateur maar ook een gerenommeerd notariskantoor. Voor een personal trainer en een zonnepaneleninstallateur. En natuurlijk niet te vergeten voor een webshop gespecialiseerd in ‘gender reveal parties’. Waar heb ik eigenlijk geen teksten voor geschreven?

De rode draad is dat ik schrijf voor ondernemers maar in welke branche dan ook. Direct in opdracht of via marketingbureaus. Mijn schrijfwerk varieert van landingspagina’s tot webteksten en inhoudelijke blogs en productreviews. Allemaal SEO-proof natuurlijk.

Dat zijn stuk voor stuk teksten die het verhaal van de ondernemer en zijn product sterk, professioneel en op een onderscheidende manier neerzetten.

Schrijven, dat is voor mij zoeken naar de juiste content, achterhalen wat belangrijk is en wat niet. En daar dan de juiste woorden aan geven. Foutloos en vlot leesbaar natuurlijk, dat spreekt voor zich. Maar ook met een vleugje verrassing en creativiteit.

Voor mij is het schrijven voor ondernemers niet zo moeilijk. Ik heb een massa bedrijven van binnen gezien. Vandaar dat ik niet alleen commerciële teksten kan schrijven maar ook wervende ondernemingsplannen en subsidieaanvragen. Dan krijg je er als mijn opdrachtgever ook een stukje bedrijfskundig advies bij kado.

********************. schrijft geld bij elkaar .... voor ondernemers.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten