Terug

ROKX

Beoordeling
Vakgebied Marketing
Locatie Doesburg, Gelderland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Tarief €98 per uur
Profiel weergaven 2669

Beste opdrachtgever,

Soms kom je bedrijven tegen die iets geweldigs verzinnen of op de markt zetten, maar niet het broodnodige resultaat behalen. En dat vinden wij zonde.

Laat ons je overtuigen dat onze marketing aanpak waarde toevoegt aan jouw business. Maar je moet er wel klaar voor zijn. Bedrijven die ready zijn voor meer, daar staan we voor klaar.

En wat doen we dan precies? Voor tal van merken en ondernemers verrichten wij marketing campagnes. Wij weten als geen ander jouw strategie te verbinden met de uitvoering.

Heb je nog geen strategie? Wij helpen je ermee. Maar uiteindelijk gaat het om de livegang en het resultaat dat daar uit voort vloeit.

### Hoe we je helpen ###

> Als marketing ad interim met jouw team, of
> Vooraf gedefinieerde campagnes, of
> managed marketing campagnes.

Wil jij graag groeien met marketing die het juiste resultaat behalen? Kom in contact.

Productontwikkelingsactiviteiten die we voor je verrichten: concept creatie en onderzoek, business cases, start-up implementatie, product- en projectmanagement, interactie design, usability, engagement en conversion verbeteringen, verander- en stakeholdermanagement.

Marketing activiteiten om resultaat te halen: seo, sea, e-mail (automation), feeds/omnichannel, content marketing, online advertising (Adwords, Bing, Facebook, Instagram), paywalls, registreer- en data collectie tactieken, social, video, event marketing, analytics.

Interesse? Neem contact met me op!

Met vriendelijke groet,

Team ******
Rokx

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten