Terug

Ruben

Beoordeling
(5.0/5.0)
Vakgebied Marketing
Locatie Amsterdam, Noord-Holland, NL
Beschikbaarheid 70 uur per week
Tarief €35 per uur
Profiel weergaven 1954

************** is een jong, snelgroeiende organisatie met een korte- en lange termijn visie op gebied van online marketing. Wat ons anders maakt dan de rest? We zijn transparant, recht door zee en hebben aandacht voor onze klanten.

'Nirvana' is een begrip uit het boeddhisme wat staat voor de hoogste staat van 'zijn'. Dit is exact wat wij onze klanten bieden: Wij nemen de totale marketing uit handen zodat onze klanten zich kunnen focussen op het runnen van het bedrijf.

Ben jij het zat om geld te investeren aan derde partijen, zonder dat je direct inzicht hebt in het rendement? Wij meten alles wat we doen en vertellen jou elke week hoeveel resultaat er geboekt is.

Ons onderscheidend vermogen?
-----------------------------------------------------

Naast de vanzelfsprekende zaken als dat wij 24/7 beschikbaar zijn en buiten de extreem hoge resultaten met een Return On Ad Spend tot wel 42, zijn wij een social first agency wat voor haar klanten een totaaloplossing biedt.

Wij onderscheiden ons door; snelheid, transparantie, resultaat en innovatie.

- Snelheid; Indien jij al lopende marketingcampagnes hebt, kunnen wij alle campagnes binnen 48 uur overnemen en op onze manier bouwen zodat je direct meer geld verdient. Indien er bijvoorbeeld nog geen Google Ads campagnes online staan, kunnen wij deze binnen een week online hebben staan (inclusief het keyword onderzoek).

- Transparantie; Wij vinden het erg belangrijk dat al onze klanten (in tegenstelling tot andere bureau's) exact weten wat wij doen, waarom we het doen en vooral wat het oplevert. Dit uit zich in structurele strategiesessies en uitgebreide rapportages en analyses.

- Resultaat; Bij het begin van de samenwerking bespreken we samen de doelstelling. Wij bouwen campagnes en funnels die echt converteren. Daarbij fungeren wij als partner. Wij denken dus altijd een stapje door over kansen binnen de bedrijfsvoering wat kan zorgen voor een beter bedrijfsresultaat.

- Innovatie; Wij bieden een totaaloplossing voor onze klanten. Wanneer de website beter moet converteren, kunnen wij een compleet nieuwe website bouwen met de nieuwste en snelste technieken. Verder denken wij altijd na over de marketingkansen die op dit moment nog niet worden benut. Denk hierbij aan TikTok en Snapchat of aan de implementatie van Augmented Reality en Synthetic Media binnen de marketingwereld.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten