Terug

Rutger

Beoordeling
(4.8/5.0)
Vakgebied Grafisch Vormgeven, Webdesign en Fotografie
Locatie Maarssen, Utrecht, NL
Beschikbaarheid 20 uur per week
Tarief €55 per uur
Profiel weergaven 2050

Hallo, mijn naam is Rutger. Ik ben werkzaam bij een Branding bureau met creatieve meedenkers. Wij halen plezier uit het ontwikkelen van merken. Samen vormen wij een sterk en hecht team met ieder zijn kwaliteiten.

Wat wij doen:
Je hebt een idee, maar je weet niet hoe je dat visueel moet maken? Dat kunnen wij voor je doen. Het omzetten van ideeën naar een beeldend concept of ontwerp is precies waar wij goed in zijn. Branding concepten zijn bedoeld om een nieuw merk te ontwikkelen, je huidige merk te upgraden of te restylen. Met de juiste branding zorgen wij voor een unieke merkbeleving. Samen met jouw input creëren we een concept waarmee het idee of product volledig tot zijn recht komt. Denk hierbij aan een logo, volledige huisstijl of brandbook.

Online Branding
Tijdens het ontwerpen van jouw website kijken we samen naar verschillende concepten. Samen bepalen we de functionaliteiten en welk concept er goed aansluit bij jouw huisstijl. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het design ook daadwerkelijk een werkende site wordt dat past bij jouw merk.

Offline Branding
Wij ontwerpen offline uitingen, bereiden drukbestanden voor en produceren dit ook. De combinatie van dit proces zorgt ervoor dat het overzichtelijk blijft voor jou als klant en dat je niet te maken hebt met 3 verschillende bedrijven en contactpersonen. Bij offline branding kun je denken aan brochures, verpakkingen en banners.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten