Met ruim 15 jaar ervaring als online (en offline) marketing- en communicatiespecialist ben ik breed inzetbaar. Mijn ervaring heb ik veelal opgedaan binnen de media, het bedrijfsleven en door het helpen van startende ondernemers.

In het afgelopen jaar ben ik naast mijn vaste klanten ook werkzaam geweest als freelance marketingmanager bij De Club van Sinterklaas en op dit moment bij de Kindermuziekweek.

De werkzaamheden voor mijn klanten verschillen, maar beslaan allemaal het vergroten van de (online) zichtbaarheid. Dit bereik ik onder meer door het meedenken en adviseren op strategisch niveau, het verzorgen van online en offline content, het maken van doelgerichte plannen en deze uitrollen waar nodig. Ik neem ze marketingwerkzaamheden uit handen waar zijzelf niet aan toe komen of niet genoeg (marketing)kennis van hebben. Hierdoor kunnen zij zich richten op hetgeen ze echt belangrijk vinden, namelijk de groei van hun bedrijf.

Mijn specialisaties:
✔️ Marketingmanager op projectbasis
✔️ Customer journey & klantbeleving optimalisatie
✔️ Ontwikkeling en beheer van website en social media kanalen en e-mailmarketing
✔️ Content creatie voor onder meer website, social media kanalen en nieuwsbrieven
✔️ Strategisch marketingplan opzetten en implementeren
✔️ (Laten) ontwikkelen van reclamemateriaal en andere offline uitingen

Ik heb een brede belangstelling, kan snel schakelen en begeef me moeiteloos op alle niveau’s. Tevens heb ik een ruime ervaring met het aansturen van developers, designers en webbureaus.

Mijn directe omgeving typeert mij als organisator, enthousiast, resultaatgericht, creatief, spin-in-het-web, doorzetter, flexibel en stressbestendig.

Download mijn CV voor uitgebreide informatie en neem gerust contact op of schroom niet om mij toe te voegen op LinkedIn. :) Ik kijk uit naar je reactie.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten