Terug

Sjoerd

Beoordeling
(4.3/5.0)
Vakgebied HRM
Locatie Uithoorn, Noord-Holland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Tarief €65 per uur
Profielweergaven 35

Als zelfstandig HR Adviseur en HR Business Partner ben ik actief op bijna alle beleidsvelden binnen het sociale domein, zoals: jongeren, senioren, techniek, luchtvaart, onderwijs, transport en logistiek, onderwijs, vrijwillige inzet en zorg. Ik wissel het (interactief) maken van beleid graag af met het begeleiden van (transitie)processen zoals casemanagement, werving & selectie, operationeel management en als loopbaanadviseur. Als Q4 profile consultant maak ik persoonlijk of als teamcoach gebruik van gedragsprofielen (DISC). Ik zie mezelf als een gedreven en resultaatgericht persoon, die planmatig te werk gaat. Wat ik ook regelmatig hoor, is dat ik overzicht en visie heb. Bij dat overzicht hoort ook het oog en oor hebben voor de belangen en ideeën van betrokken partijen en personen. Het lijkt mij dan ook ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring op dit gebied te mogen inzetten in uw bedrijf.
.......................................................................................................................................................................
Vrijwilliger
“Netwerkcoach” voor diverse zorg instellingen
Mijn rol als netwerkcoach is eenzame mensen (jong en oud) te motiveren en te stimuleren om ze in contact te brengen met familie, vrienden, verenigingen en instanties/bedrijven. Deze mensen hebben vaak geen contacten en zitten vast in hun isolement. Mijn taak is dit te doorbreken en hen in contact te brengen met familie, bedrijven, verenigingen etc. Daarnaast geef ik trainingen aan het zorgpersoneel, mantelzorgers, vrijwilligers van een verzorging tehuis betreft het opzetten van zelfsturende teams. Dit alles doe ik op vrijwillige basis.

“Kwaliteitsmedewerker/ HR Adviseur Verzorgingshuis “Het Hoge Heem” in Uithoorn”
Sinds 2013 ben ik operationeel aanspreekpunt voor medewerkers en lijnmanagement voor alle HR gerelateerde zaken. Tevens teamcoach voor het opzetten van zelfsturende teams welke bestaat uit mensen uit de zorg, mantelzorgers en vrijwilligers.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Betalingsvoorwaarden
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Deadline
  • Professionaliteit
Operatie mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten