Terug

Sophie

Beoordeling
Locatie Amsterdam, Noord-Holland, NL
Beschikbaarheid 40 uur per week
Tarief €50 per uur
Profielweergaven 74
Skills

Wil je jouw website, juridische stukken of business documenten vertalen van Nederlands naar het Engels (of vice-versa), een tekst herschrijven of vloeiender laten verlopen? Samen met mijn Engelse moeder (Native Speaker) bied ik via ************************ hoogwaardige en professionele vertalingen van Nederlands naar Engels en vice versa. Correct taalgebruik, een vloeiende zinsopbouw en structuur zijn belangrijke elementen om op een heldere, geloofwaardige en effectieve manier te communiceren. Wij doen er alles aan om de juiste boodschap en tone of voice over te brengen. Door onze hands-on en persoonlijke aanpak bieden wij een op-maat service die voldoet aan jouw wensen.

OVER MIJ
Ik ben opgegroeid in Nederland, tweetalig opgevoed (Nederlands en Engels) en afgestudeerd in Amsterdam (Master Fiscaal Recht). Door mijn werk in de advocatuur, verschillende bedrijven en alternatieve gezondheidssector heb ik brede ervaring opgedaan met zowel juridische en business content als teksten over (holistische) gezondheid, bewustzijnsverruiming en energie management.

OVER SUE:
Sue is een gekwalificeerde docent met 30 jaar ervaring in het geven van (zakelijke) Engelse lessen, vertalen en editen van Nederlandse en Engelse content. Zij heeft Business en Academic English les gegeven aan veel verschillende individuen en bedrijven in allerlei velden. Als een gepassioneerde en getalenteerde vertaalster, doet zij er alles aan om klanten te helpen te communiceren wat zij willen overbrengen. Door haar brede interesse en ervaring in verschillende industrieen heeft zij kennis over een breed scala aan onderwerpen.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Betalingsvoorwaarden
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Deadline
  • Professionaliteit
Operatie mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten