50%

BLACK FRIDAY ACTIE

Korting op een premium jaarabonnement

{{ days }} Dagen
{{ hours }} Uur
:
{{ minutes }} Min
:
{{ seconds }} Sec
resterend tot de actie afloopt
JA, IK WIL DEZE EENMALIGE KORTING

Onze Black Friday promotie loopt van 26 Nov tot 5 Dec 2021.

Bekijk hier onze actievoorwaarden.

Gericht op het creëren van eenvoudige en gebruiksvriendelijke functies voor mijn klanten, terwijl ik tegelijkertijd dynamische en geoptimaliseerde websites maak om zoveel mogelijk te doen met zo min mogelijk code en verwerkingskracht, wat resulteert in supersnelle websites en ultrasnelle geoptimaliseerde en kleine databases.

Dit type programmering heeft alleen maar voordelen voor mijn klanten, omdat ze kunnen genieten van websites met online winkel en e-commerceverkoop van duizenden producten, elk met afbeeldingen en beschrijvingen, en honderden bestellingen per dag zonder dat de website traag wordt.

Programmeerspecialiteiten:
- PHP
- MySql
- JavaScript
- jQuery
- CSS
- HTML
- Android apps

Enkele van de projecten waaraan ik heb gewerkt:
- MyCsite - Websitebeheerplatform
Het MyCsite-platform maakt het mogelijk om een online winkel te creëren en om snel en eenvoudig content te beheren. Een website op dit platform kan onbeperkt producten, pagina's, afbeeldingen en talen hebben, zonder dat de website traag wordt. Het is voortdurend in ontwikkeling, zodat de websites van al mijn klanten altijd up-to-date zijn.

- CreoChroma - Fotografiesoftware met Chroma Key-technologie
Seconden nadat de foto is gemaakt, verlaat deze de printer met een nieuwe achtergrond of met nieuwe objecten erin. Foto's worden automatisch verwerkt zodra ze zijn gemaakt en kunnen direct worden afgedrukt, of niet.
Een eenvoudig portret van een persoon kan uit de printer komen met dinosaurussen of olifanten of iets anders dat u maar kunt bedenken, allemaal automatisch en snel.

- MyCBiz - Custom aangepaste bedrijfsbeheersoftware
Software op maat gemaakt voor elk bedrijf, met alle functies die u mogelijk nodig hebt om werken, werknemers, voorraden, sales, enz. te beheren.

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten