Op zoek naar een freelance design klus?

Vind vandaag nog een nieuwe design klus. Maak een profiel aan, breng gratis offertes uit op klussen en onderscheid u van de andere freelance designers in de database. Bekijk nu welke klussen wij voor u hebben.

  • Maak een profiel aan
  • Reageer op actuele opdrachten
  • Kom in contact met opdrachtgevers
  • Begin direct met nieuwe opdrachten
83117 freelancers
103510 opdrachten
Enkele van onze opdrachtgevers

Hoe werkt het

Maak een profiel aan

Maak een profiel aan

Krijg snel reacties

Reageren op opdrachten

Selecteer een freelancer

Word gekozen

Laatste opdrachten

Actief Opdracht Categorie Budget Locatie Status
Actief
23:07:04 24-06-2022
Categorie
Website en Apps Webapplicatie bouwen
Budget
In overleg
Locatie
Op afstand
Status
Open
3 geïnteresseerd
Actief
22:52:19 24-06-2022
Categorie
Sales en Account management Overige consultancy
Budget
€40 - €65 Per uur
Locatie
Utrecht Utrecht, NL
Status
Open
7 geïnteresseerd
Freelancer Select
Actief
20:52:27 24-06-2022
Opdracht
Categorie
Website en Apps Webapplicatie bouwen
Budget
€2000 - €5000 Vaste prijs
Locatie
Amsterdam Noord-Holland, NL
Status
Match
16 geïnteresseerd
Actief
20:51:59 24-06-2022
Categorie
Film, TV en Fotografie Fotografie
Budget
In overleg
Locatie
Vreeland Utrecht, NL
Status
Open
3 geïnteresseerd
Actief
20:48:07 24-06-2022
Categorie
Website en Apps Bestaande website aanpassen
Budget
In overleg
Locatie
Op afstand
Status
Open
8 geïnteresseerd
Actief
19:36:33 24-06-2022
Categorie
Website en Apps SEO/SEA werkzaamheden
Budget
In overleg
Locatie
Op afstand
Status
Open
7 geïnteresseerd
Actief
16:23:29 24-06-2022
Opdracht
Categorie
Financieel Overige consultancy
Budget
In overleg
Locatie
Laren Noord-Holland, NL
Status
Open
8 geïnteresseerd
Freelancer Select
Actief
16:13:10 24-06-2022
Categorie
Tekst en Vertaling Website teksten schrijven
Budget
In overleg
Locatie
Op afstand
Status
Gepauzeerd
6 geïnteresseerd
Actief
16:13:07 24-06-2022
Categorie
Sales en Account management Overig
Budget
In overleg
Locatie
Op afstand
Status
Gesloten
1 geïnteresseerd
Actief
16:11:45 24-06-2022
Categorie
Website en Apps Bestaande website aanpassen
Budget
In overleg
Locatie
Op afstand
Status
Open
4 geïnteresseerd

Het moment om design klus te vinden

Als freelancer is het fijn om het druk te hebben. Maar als zelfstandige zullen er momenten zijn waarop u het wat rustiger heeft. U kunt op dit soort momenten twee dingen doen: genieten van de rust, of op zoek gaan naar een nieuwe design klus.

Design klus voor freelancers

Een nieuwe design klus vinden, is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar vindt u design klus? Hoe weet u of uw vaardigheden aansluiten bij een design klus? En hoe komt u in contact met opdrachtgevers?
Dit alles doet u via freelancer.nl

Freelancer.nl: het freelance platform voor design klussen

Op freelancer.nl vindt u een duidelijk overzicht van opdrachtgevers en hun design klussen. Bij iedere opdracht vindt u een beschrijving van de benodigde werkzaamheden en de gevraagde ervaring. Zo weet u precies welke opdracht bij u past.
Bevalt een design klus? Dan neemt u via freelancer.nl contact op met de opdrachtgever. Weet u uzelf te onderscheiden van de andere freelancers en schrijft u een goede offerte? Dan is de design klus hoogstwaarschijnlijk binnen.

Vergroot de kans op een design klus

Als u met andere freelancers strijdt om die ene design klus, dan wilt u uw kansen zo groot mogelijk maken. Begin door de basisgegevens in te vullen en een korte omschrijving van uzelf te geven op uw profiel. Benoem hierin uw sterkste punten en ervaring. Verwijs hierin naar de andere belangrijke onderdelen van uw profiel, zoals uw CV.
Laat zien hoe geschikt u als freelancer bent voor de design klus met uw CV. Upload uw CV naar freelancer.nl. Vergeet niet om ook uw drijfveren, kwaliteiten en vaardigheden te delen. De talen die u beheerst zijn voor sommige design klussen ook van belang.
Als u al eerder opdrachten heeft uitgevoerd, kunt u aan de slag met referenties. Goede referenties van vergelijkbare design klussen zijn voor opdrachtgevers een accurate indicatie van uw kunnen.
In uw portfolio toont u uw eerdere werk. Hiermee laat u zien wat u heeft weten te bereiken. Visuele weergaven van eerdere resultaten werken bevorderend.

Reageren op design klussen

Als het profiel op orde is, kunt u beginnen met reageren. Het is verstandig om te reageren op opdrachten die passen bij uw ervaring en vaardigheden. Hoe meer design klussen hiervan afwijken, hoe groter de kans dat u de opdracht niet krijgt.
Reageer met een op maat gemaakte reactie. De kans van slagen neemt af met generieke reacties. Vertel waarom u geschikt bent voor de opdracht en verwijs naar de informatie op uw profiel. Als u de beste voor de opdracht bent, is de opdracht voor u.

Ervaringen

"Omdat we met Magioni aan het groeien zijn zochten we een vertaler voor onze website en die hadden wij helaas niet in ons netwerk..."

"Ik had me ingeschreven bij verschillende partijen voor het vinden van opdrachten, en Freelancer.nl was de partij die het beste bij mij paste..."

Freelancer.nl Blog

Wat zijn management skills en wat maakt een manager een leider?

Geplaatst op 30-05-2022

Als freelancer ben je ook een manager. Ook al heb je geen werknemers, je hebt wel een bedrijf, klanten, bezoekers en partners te onderhouden. Maar wat zijn management skills eigenlijk en wat doet een leider anders?

Lees meer..

5 manieren om je doelgroep te bepalen

Geplaatst op 09-05-2022

Om je bedrijf te doen groeien, moet je je klantenbestand uitbreiden. Daarbij is het heel belangrijk dat je weet wat je klanten en potentiële klanten willen en hoe je dit kan bieden. Hierbij enkele tips van een expert.

Lees meer..

Het belang van positieve reviews

Geplaatst op 01-05-2022

Online reviews zijn belangrijk omdat ze een grote rol spelen tijdens het gehele aankoop-proces. Van de potentiële klanten leest bijna de helft eerst reviews. Lees hier meer over in de blog!

Lees meer..

SEO-teksten schrijven: een stappenplan

Geplaatst op 25-04-2022

Met goede SEO-teksten trek je meer bezoekers naar je website én haal je waarschijnlijk meer klanten binnen. Maar hoe doe je dat nou, SEO-teksten schrijven? In dit artikel laat ik je met behulp van een stappenplan zien hoe je de perfecte SEO-teksten schrijft.

Lees meer..

9 manieren waarop jouw personeel weer gelukkig wordt

Geplaatst op 20-04-2022

Langere tijd hebben veel werknemers op afstand gewerkt. Dan is het lastig om in te schatten hoe gelukkig jouw personeel precies is. Op deze 9 manieren maak je ook jouw personeel weer gelukkig.

Lees meer..

5 fouten en oplossingen voor een feilloos sollicitatieproces

Geplaatst op 13-04-2022

Hier bespreken we de 5 meest gangbare fouten die tijdens een sollicitatieproces gemaakt worden en vind je voor al deze fouten een mogelijke oplossing.

Lees meer..

Ook freelancers zijn wel eens ziek; zo ben je daarop voorbereid

Geplaatst op 10-04-2022

Iedereen kan zomaar ziek worden en bedrijven houden er rekening mee. Ziekte is deel van het leven en mag geen extra stress opleveren. Hier lees je meer over hoe je daar als freelancer het beste mee omgaat.

Lees meer..

9 fantastische Instagramaccounts voor freelancers

Geplaatst op 04-04-2022

Instagram is om verschillende redenen een uitstekend platform voor freelancers. Hieronder vind je 9 accounts om als freelancer te volgen. Zo blijf je geïnspireerd en haal je het maximale uit je werk als freelancer.

Lees meer..

Geef je freelance carrière een ommezwaai en word weer succesvol

Geplaatst op 28-03-2022

Door als freelancer te werken geef je jezelf meer vrijheid, maar stel je je ook kwetsbaar op. Het is leuk als het goed gaat, maar wat als je vastloopt? Je carrière heeft dan een draai nodig, een zetje in de juiste richting of een kleine aanpassing waardoor jij weer succesvol wordt.

Lees meer..

Ook freelancers halen voordeel uit het toegeven van fouten

Geplaatst op 23-03-2022

Waarom hebben we zoveel moeite met het erkennen van onze fouten? Lees hier over het antwoord op die vraag en de voordelen waarvan jij direct profiteert als jij dit sneller doet.

Lees meer..

Een 4-daagse werkweek maakt ook freelancers productiever

Geplaatst op 21-03-2022

Er wordt momenteel veel gesproken over de 4-daagse werkweek. In IJsland, bijvoorbeeld, experimenteren ze daar al jaren mee en met groot succes. Lees hier meer over wat je dat oplevert en hoe je het opzet.

Lees meer..

Onderhandelen over hogere tarieven in 2022

Geplaatst op 14-03-2022

Je leest heier enkele handige tips om te onderhandelen over hogere tarieven, zodat je je onderhandelingsstijl kan aanpassen en je inkomsten kan verhogen.

Lees meer..

5 redenen waarom iedere freelancer een blog zou moeten beginnen

Geplaatst op 03-03-2022

Iedere freelancer heeft een specialisme en kennis van wat hij of zij doet. Door deze kennis te delen in een blog, profiteer je van een aantal belangrijke voordelen. Hier vind je 5 redenen om als freelancer vandaag een blog te beginnen.

Lees meer..

Hebben vertalers nog een toekomst?

Geplaatst op 21-02-2022

Je zou de situatie van de vertalers kunnen vergelijken met de situatie van de bakkers in de vorige eeuw. Heeft er toen ooit iemand gedacht dat alle bakkers werkeloos zouden worden, omdat er broodbakmachines werden uitgevonden?

Lees meer..

De ‘grote bek’, kom je daar echt verder mee?

Geplaatst op 17-02-2022

Ze droeg kleding van de grootste designers, liep exclusieve feestjes plat, vloog in privéjets en begaf zich dagelijks tussen de ‘Rich and Famous’. Inventing Ana..

Lees meer..

Als freelancer je tarieven bepalen, hier houd je rekening mee

Geplaatst op 15-02-2022

Eén van de vele beslissingen die je moet maken als je als freelancer gaat werken is welke tarieven je gaat vragen. Bij het bepalen van je tarieven zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden en deze bespreken we hier.

Lees meer..

Aan to-do-lists geen gebrek, maar wat zijn de freelancer not-to-do’s?

Geplaatst op 10-02-2022

Wil je als freelancer stress de baas blijven en elke dag met een haalbare workload te maken krijgen, dan is een goede planning essentieel. Hier vind je 5 gewoonten die je als freelancer snel afleert als je ze op je not-to-dolijst zet.

Lees meer..

De 3 belangrijkste freelancer trends voor 2022

Geplaatst op 07-02-2022

Het nieuwe jaar is inmiddels al even begonnen en de markt voor freelancers is sterker dan ooit. Wil jij altijd een stapje voor blijven en klaar zijn voor de toekomst, dan besteed je aandacht aan de onderstaande 3 belangrijke freelancer trends voor 2022.

Lees meer..

5 tips om jezelf te beschermen tegen een cyberaanval

Geplaatst op 02-02-2022

Het is een thema waar we als freelancers niet zo 123 over nadenken. Hoe veilig is mijn website? Toch is het een belangrijk thema. Met deze 5 tips maak je jouw website veiliger.

Lees meer..

Een nieuwe opdrachtgever!

Geplaatst op 31-01-2022

Er meld zich digitaal een nieuwe opdrachtgever met freelancewerk in z’n portefeuille. Niet direct iets om zenuwachtig van te worden natuurlijk, maar toch is het wel zo leuk als je die klant dan ook binnenhaalt. Hoe doe je dit?

Lees meer..
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten