Freelance opdracht Website vertaler Duits Engels of Frans

Website vertaler Duits, Engels of Frans

Tekst en Vertaling, Website teksten schrijven

Geplaatst
3 Januari 2017
Locatie
Ede, Gelderland
Contact
Nee, maar ik wil wel graag een of twee maal face-to-face overleggen
Termijn
Binnen 3 maanden
Budget
In overleg
Reacties
6

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Op dit moment is de nieuwe Nederlandse website van ons bedrijf zo goed als klaar. Na live-gang moet de website in zijn geheel vertaald worden naar het Duits, Engels én Frans. Om die reden zijn wij op zoek naar 3 enthousiaste (native) vertalers die zich graag in een groot vertaalproject willen vastbijten. Wij zoeken vertalers die niet simpelweg 1-op-1 vertalen, maar juist de context van de website/specifieke webpagina's meenemen in hun vertaling.

Wij verkopen en verhuren bijzondere producten waarmee je een beetje "feeling" moet hebben (of krijgen). Wij zoeken voor dit omvangrijke vertaalproject daarom vertalers die bereid zijn om zich goed in onze producten te verdiepen. Uiteraard streven wij naar optimale vertalingen, waarbij een tweede vertaler (copywriter/tekstschrijver) naar de vertaalde webteksten kijkt. Bij voorkeur werkt u zelf al met iemand die uw teksten kan 'proof-readen'.

Heeft u interesse om dit vertaalproject op te pakken vanaf (naar verwachting) februari 2017? Dan horen wij graag van u welke ervaring u heeft op vertaalgebied en op welke manier u de vertaling van een website op zou pakken.

NB: Het is voor ons belangrijk om rechtstreeks met u als vertaler te werken, zonder tussenkomende partijen.

Interesse? Laat dan een reactie achter!

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play