Freelance opdracht - Financieel Adviseur PIOFAH | Freelancer.nl

Financieel Adviseur PIOFAH

Financieel, Tijdelijke aanstelling

Geplaatst
4 Januari 2017
Locatie
Nvt, Limburg
Contact
Ja, de werkzaamheden moeten op locatie worden uitgevoerd
Termijn
Van 04-01-2017 t/m 02-01-2017
Budget
In overleg
Reacties
0

Opdrachtomschrijving

Functieomschrijving
Startdatum: 01-02-2017
Einddatum:01-09-2017
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: 12-01-2017 om 08:00 uur

Door het vervullen van een coördinerende rol van het cluster financiën het proces van de P&C cyclus structureren en zorgen voor een professionaliseringsslag van de medewerkers. Je hebt expertise geleverd (o.a. advies) aan diverse stakeholders (bestuur, management) op de gebieden van de financiële en bedrijfseconomische functie (budgetcyclus, administratieve organisatie e.d.) Je hebt een bijdrage geleverd aan de beleidsontwikkeling en innovatie van de organisatie. Je hebt een inhoudelijke bijdrage geleverd aan de procesbewaking en regie op de bedrijfsmiddelen.

 

Functie-eisen
- minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar op het gebied van financiële bedrijfsvoeringsvraagstukken waarvan minimaal 2 jaar binnen een overheidsinstelling.
- minimaal een afgeronde financiële HBO opleiding,
- Ruime kennis en ervaring met financiële advisering, ervaring met fiscale advisering is een pré.Bedrijfsomschrijving


Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via 033 - 204 8 204.

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play