Salesforce Developer Gezocht

Software en Systemen, Andere opdracht

Geplaatst
12 Juni 2019
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Contact
Ja, de werkzaamheden moeten op locatie worden uitgevoerd
Termijn
Er is geen vaste einddatum
Budget
In overleg
Reacties
1

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancer,

Voor onze Salesforce gespecialiseerde opdrachtgever zijn we hard op zoek naar een freelancer die goed overweg kan met Salesforce en die met het bedrijf wilt samenwerken in verschillende projecten bij diverse klanten. De opdracht met 24 uur per week worden uitgevoerd. Het uurtarief ligt rond de €50 - €60 (In overleg).

De bedoeling is om grotere projecten in kleinere onafhankelijke deelprojecten te verdelen waaraan ontwikkelaars zelfstandig kunnen werken. Uiteraard is het belangrijk regelmatig bij elkaar te komen of in contact met elkaar te zijn om in teamverband alle zaken te coördineren.

Over het bedrijf
Het bedrijf is een jong bedrijf met veel ervaring. De oprichters van het bedrijf hebben hun sporen verdiend in onder andere informatiemanagement, software ontwikkeling, complexe integratievraagstukken en ICT infrastructuur implementaties en beheer. Hierdoor zijn wij in staat snel tot de kern van het probleem te komen.

Het bedrijf is ervan overtuigd dat ook in dit tijdperk van ogenschijnlijk onbeperkte technologische mogelijkheden, de mens het verschil maakt. ICT is geen doel maar een hulpmiddel. In onze aanpak zetten we daarom niet de techniek maar de mens centraal. We richten systemen zo in dat administratieve handelingen zoveel mogelijk geautomatiseerd worden waardoor medewerkers zich weer kunnen richten op die taken waar de mens het verschil kan maken.

Bij het ontwerpen van processen zorgen we er voor dat deze alleen activiteiten bevatten die daadwerkelijk bijdragen aan de realisatie van het organisatiedoel. We hanteren Lean methoden en betrekken medewerkers actief bij het bedenken van oplossingen, daarbij altijd rekening houdend met de gehele keten van processen.

We werken agile, in kleinere stappen naar een stip op de horizon. Op deze wijze houden onze opdrachtgevers grip op het ontwikkelproces en blijven de kosten overzichtelijk. Tegelijkertijd leveren we sneller toegevoegde waarde en blijft er ruimte om flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden

Geïnteresseerd? Reageer dan direct of stuur een mail naar request@freelancer.nl met uw CV, motivatie en het gewenst uurtarief.

*alleen reageren als je 24 uur op locatie kan werken

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play