Applicatie ontwikkelaar / beheerder Java

Website en Apps, Beheer

Geplaatst
13 Juni 2019
Locatie
Groningen,
Contact
Ja, de werkzaamheden moeten op locatie worden uitgevoerd
Termijn
Per direct -
Budget
In overleg
Reacties
1

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer,

Van een van onze opdrachtgevers hebben wij weer een mooie opdracht binnen gekregen. Deze keer zijn wij opzoek naar een Applicatie ontwikkelaar / beheerder Java (DevOps Java/C++ engineer). De opdracht begint op: 01-07-2019 en eindigt op: 30-09-2019. De opdracht is in Groningen en is voor 36 uur in de week. Het uurtarief zal in overleg gaan met de opdrachtgever.

Opdracht-/functiebeschrijving:
Je ontwikkelt en onderhoudt graag applicaties. En je wilt meebouwen aan ons vooruitstrevende, cloud-based pensioenplatform. Werk jij graag in een scrumteam én met de nieuwste technologieën en tools? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie. In deze functie verwachten we van jou dat je: in staat bent een pipeline te realiseren; prioriteiten in projecten stelt met je team en de product owner.

Achtergrond:
Als engineer houd je je bezig met het bouwen van moderne applicaties en bijbehorende services professionaliseren van de afdeling. Verder ben je in staat om teams te ondersteunen met het maken van keuzes op het gebied van frameworks, libraries, tools en integratie vraagstukken. Je bent ambitieus, leergierig en continue op zoek naar de beste technieken en tools. Je komt te werken op de afdeling ICT Ontwikkeling. Hier werken zo'n 40 enthousiaste Javaspecialisten in 7 DevOps-teams aan het pensioen van de toekomst. Dit doen we door onze dienstverlening te digitaliseren en onze kernadministratie te vernieuwen.


Eisen:
Je bent communicatief vaardig en werkt graag in een multidisciplinair scrumteam. Je voelt je eigenaar van het totale proces en werkt probleemoplossend. Daarnaast ben je leergierig en resultaatgericht. Bij voorkeur ben je gewend om te werken in een DevOps-omgeving.

Daarnaast:
-Werk en denk je op hbo- of academisch niveau;
-Heb je minimaal 3 jaar werkervaring als Java-ontwikkelaar;
-Heb je ervaring met Java, C++, Scala, Container en K8s;

Wensen:
-Ervaring met cloud, test frameworks en buildtools een pre;
-Kennis van pensioen specifieke systemen niet vereist, maar wel een pluspunt


Geïnteresseerd? Reageer dan direct of mail uw CV, motivatie en gewenste uurtarief naar request@freelancer.nl

Opmerkingen:

SRQ129289

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play