Account Manager Healthcare

Sales en Account management, Basisloon + Provisiebasis

Geplaatst
12 Juni 2019
Locatie
Contact
Nee, de werkzaamheden kunnen volledig op afstand uitgevoerd worden
Termijn
Er is geen vaste einddatum
Budget
In overleg
Reacties
5

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancer,

Voor onze eindklant zijn we hard op zoek naar een goede Account manager die bekend is met de healthcare / Horeca branche. De opdracht moet 32 - 40 uur per week worden uitgevoerd, maar niet op locatie. De opdracht is voor onbepaalde tijd. Verder ligt het uurtarief tussen €40 - €50, maar daarbij komen ook bonussen bovenop (die worden besproken met de eindklant).

Omschrijving:
Het bedrijf is een jong software bedrijf van een 15 tal medewerkers. Het doel van onze oplossing is om klanten te ondersteunen bij de snelgroeiende complexiteit van voedselallergieën en -intoleranties, voedingswaarden en andere aan voeding gerelateerde problemen.

Oplossing: Uniek recepturen systeem, voedselveiligheid en keuken management software.

Wij zoeken een account manager die zelfstandig kan opereren en de markt voor ziekenhuizen en verzorgingshuizen in Nederland voor ons kan uitbouwen. Organisatie is gevestigd in België dus ook de bereidheid 1 x per maand naar België te reizen. Nederlandse CEO.

Profiel: Ervaring in de medische sector of ervaring in de horeca is een pre, niet de quick wins zijn belangrijk maar we verwachten van de persoon verantwoordelijkheid voor de relatie en een correcte follow up, tone of voice die bij de sector past.

Geïnteresseerd? Reageer dan direct of stuur je CV, motivatie en het gewenst uurtarief naar request@freelancer.nl.

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play