Illustrator/tekenaar website afbeeldingen (eten/drinken) Gezocht

Grafisch en Design, Andere opdracht

Geplaatst
15 April 2019
Locatie
Nvt,
Contact
Nee, de werkzaamheden kunnen volledig op afstand uitgevoerd worden
Termijn
Binnen 3 maanden
Budget
In overleg
Reacties
10
Match

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancer,

Voor mijn eigen bedrijf in voedingsadvies voor kinderen, ben ik op zoek naar een aantal afbeeldingen voor op mijn website, visitekaartje, enz. Ik heb een vrij duidelijk beeld van wat ik zoek, waarbinnen de illustrator natuurlijk ook eigen creatieve vrijheid kan krijgen.

Het gaat om tekeningen van een aantal producten uit de voedingshoek, zoals een aubergine, tomaat, melkfles, wijnglas of fles, aardappel, aardbei, banaan, enzovoort. We kunnen in het begin bijvoorbeeld 10 afbeeldingen afspreken en dat later, waar nodig, uitbreiden.

Ik heb een stockfoto op het oog van wat ik mooi vindt, binnen de stijl van mijn toekomstige website, maar werk liever met een eigen illustrator dan een stockfoto. Dit zodat ik in de toekomst, eventueel het soort illustraties kan uitbreiden. Bijvoorbeeld rond kerst een kerstboom toevoegen aan de illustraties? Dat is niet mogelijk als je met vooraf bepaalde stock afbeeldingen werkt.

Ik ben benieuwd of dit iemand een leuke opdracht lijkt en wat de passende vergoeding hiervoor is. Natuurlijk wil ik vrij zijn de afbeeldingen te gebruiken voor mijn website, visitekaartjes en andere hieraan gerelateerde uitingen.

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play