Opdracht transcriberen audio-opnames (o.a. via spraakherkenningssof...

Tekst en Vertaling, Andere opdracht

Geplaatst
2 Januari 2019
Locatie
Nvt,
Contact
Nee, de werkzaamheden kunnen volledig op afstand uitgevoerd worden
Termijn
In overleg
Budget
€ 20-50 per uur
Reacties
9

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancer,

Wij zoeken transcribenten voor het transcriberen van diverse soorten audio (interviews, programma's, vergaderingen, etc.). De diverse transcriptie-opdrachten zullen doorlopend het gehele jaar aangeboden worden.

Spraakherkenningssoftware & uitwerken via je eigen audioprogramma
De audio is zeer divers in thematiek en kan afkomstig zijn uit de overheidssector, het bedrijfsleven of de particuliere sector. Veel transcribenten vinden dit ook een leuke bijkomstigheid; een interessant en leerzaam aspect.
De transcriptiestijlen kunnen letterlijk en woordelijk zijn. We hanteren richtlijnen waarin deze stijlen helder worden toegelicht. We maken ook meer en meer gebruik van spraakherkenningssoftware, waardoor het nog sneller gaat om de audiofiles uit te werken. De ervaringen van transcribenten die gewerkt hebben met deze software zijn positief te noemen. Naast deze nieuwe manier van werken, krijgen we ook nog steeds audiofiles binnen die op de 'oude' manier uitgewerkt kunnen worden (via je eigen audioprogramma). Maak je gebruik van bijv. een voetpedaal? Dan kunnen we de software zo aanpassen dat je hiervan gebruikt kunt blijven maken.

Ben je accuraat, goed met taal en regelmatig inzetbaar?
Dan zien we graag je reactie tegemoet. We werken o.a. met een geheimhoudingsverklaring en we sturen je ook de richtlijnen en een transcriptieformat toe. Op dit laatste document werk je je transcriptie uit. Wanneer een audiofile m.b.v. de spraakherkenningssoftware uitgewerkt dient te worden, pas je de richtlijnen zoveel mogelijk ook toe. Het programma hanteert zijn eigen lay-out; je hebt hiervoor dus (in dat geval) geen apart transcriptieformat meer nodig.

Proefaudio
We werken altijd met een klein stukje proefaudio om te bezien of je op redelijke wijze tot een uitwerking kunt komen.

Vergoeding
We hanteren een vergoeding voor de tijdsduur van de audio-opname. In dit geval is dat een vergoeding uitgedrukt per audio-uur. De vergoeding zal maandelijks aan je uitbetaald worden.

We zien je gewenste deelname graag tegemoet en zullen je dan de proefaudio toezenden.

Met vr. Groet,

E. Berga

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play