Wordpress-designer voor verschillende projecten

Website en Apps, Nieuwe website bouwen

Geplaatst
14 Maart 2019
Locatie
Nvt,
Contact
Nee, de werkzaamheden kunnen volledig op afstand uitgevoerd worden
Termijn
Er is geen vaste einddatum
Budget
€ 500-2000 vaste prijs
Reacties
17

Opdrachtomschrijving

Beste freelancers,

Voor verschillende projecten bij klanten heb ik soms nood aan een grafisch designer + Wordpress-expert - met andere woorden, iemand die zowel een prachtige lay-out kan opzetten (al dan niet gebaseerd op een bestaand thema, maar moet het volledig kunnen customizen), maar anderzijds ook kan zorgen voor de functionele aspecten (dus de lay-out kan implementeren in Wordpress en customizen van de nodige plugins om exact te doen wat nodig is).

Voor een eerste opdracht zoek ik iemand die een portfolio-theme (bv. http://clapat.ro/berger-wordpress/lightbox-gallery/) kan customizen zodat:
- Er een ander type lightbox opengaat (type laatste versie Fancybox)
- De foto's die in de lightbox tevoorschijn komen, niét gewoon de foto's zijn die al in de grid staan (zoals in het voorbeeld), maar verdere detailfoto's van het aangeklikte project. De bedoeling is m.a.w. dat er in de grid pakweg 10 foto's staan van 10 verschillende projecten, en als je één aanklikt moet er niet naar een nieuwe pagina worden gegaan, maar zouden de andere foto's van het aangeklikte project moeten verschijnen. Bovendien moet dit voor de klant gemakkelijk te managen zijn binnen Wordpress (aanmaken nieuw project / toevoegen of weghalen foto's).

Als deze opdracht goed gaat, mogelijkheid tot verdere, toekomstige opdrachten.
Graag overzicht van eerdere Wordpress-sites die je hebt gemaakt (indien je niet het volledige project hebt verwezenlijkt, graag indiceren wat jouw bijdrage was), offerte voor bovenstaande opdracht (bij voorkeur fixed price) + uurtarief om me op te baseren voor toekomstige opdrachten.

Alvast bedankt!

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play